«Він патріот України»: Катерина Бужинська розповіла про свого чоловіка-іноземця

ЖВЛ представляє
09:10
Будні
Катерина Бужинська розповіла про дітей та чоловіка-іноземця
Instagram

Катерина Бужинська розповіла про дітей та чоловіка-іноземця

Поделиться:

Українська співачка Катерина Бужинська в ексклюзивному коментарі ЖВЛ Представляє у Сніданку з 1+1 розповіла про свого чоловіка, болгарського бізнесмена Димитара Стойчева та їхніх дітей.

Бужинська, яка сьогодні, 13 серпня відзначає 45-річчя, поділилася, що з початку повномасштабного російського вторгнення дала понад 250 благодійних концертів та разом із Михайлом Грицканом зібрала для ЗСУ 4 млн грн.

«Ми дали 250 благодійних концертів на користь ЗСУ та зібрали 4 мільйони грн. Я вважаю, що це зараз найголовніше», - наголосила вона.

Бужинська також подякувала своєму чоловікові за те, що він допомагає Україні.

«Я хочу подякувати своєму чоловікові за те, що попри те, що він болгарин, він патріот України і робить все можливе, щоб допомогти Україні. А ще коли я в Україні на гастролях, він допомагає мені з дітками», - повідомила вона.

Артистка розповіла, що її старша дочка Олена зараз навчається у Німеччині, а молодші діти Дмитро та Катерина йдуть до другого класу:

«Старша донечка, їй скоро буде 18 років, навчається у Німеччині. Катюшка і Дмитрик йдуть у другий клас, навчаються добре, стараються», - повідомила Бужинська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Допоможе йому бути корисним Україні»: Марічка Падалко розповіла, як повномасштабна війна вплинула на вибір спеціальності сина під час вступу до вишу

Більше про життя зірок дивіться у наступних випусках ЖВЛ представляє у Сніданку з 1+1, що виходить із 06:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна.

Новости по теме