Алла Кудлай, Павло Зібров, Петро Чорний та Дядя Жора знялися в серіалі Село на мільйон-2

Алла Кудлай, Павло Зібров, Петро Чорний та Дядя Жора знялися в серіалі Село на мільйон-2
1plus1.ua

Цього тижня оглядачі побачать фінальні серії комедійного серіалу Село на мільйон-2

Поділитися:

Цього тижня о 21:00 на телеканалі 1+1 глядачі побачать фінальні серії комедійного серіалу Село на мільйон-2, в яких вирішиться, хто ж з трьох кузенів, Катя, Коля чи Тимур, отримає заповітний мільйон.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Село на мільйон: Хто отримає спадок (опитування)

У сьогоднішній серії Села на мільйон-2 з’явиться український шоумен Дядя Жора, котрий зіграє запрошеного гайківцями ведучого. За сюжетом, кулябівці, дізнавшись про підготовку концерту, вирішили переманити дядю Жору до себе на свято. Як поведе себе ведучий, та до яких хитрощів вдадуться кулябівці та гайківці, щоб переманити зірку до себе на вечірку, глядачі дізнаються сьогодні о 21:00.

В заключній серії, яку глядачі 1+1 побачать у четвер о 21:00, з’являться одразу три зірки українського шоу-бізнесу - Алла Кудлай, Павло Зібров та Петро Чорний. Артисти виконають роль поважних журі на конкурсі «Козацькі розваги» в Кулябах. Українські зірки матимуть важливу місію: вирішити, яке село краще - Куляби чи Гайківці. Однак, чи вдасться їм прийняти справедливе рішення, враховуючи, що після «Козацьких розваг» вони виступатимуть на корпоративі у православного священника отця Антонія?

Нагадаємо, у другому сезоні серіалу Село на мільйон вирішиться доля заповітного спадку Юхима Кибця. Глядачі дізнаються, хто з кузенів пройде всі випробування сільським життям та стане мільйонером.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 акторок, які приховували свою вагітність на зйомках