5 акторок, які приховували свою вагітність на зйомках

Ці зіркові матусі не відмовлялися від ролей у кіно, будучи вагітними

Поділитися:

Вагітні та щасливі - ці акторки працювали на знімальному майданчику, не зважаючи на об’ємні животики. Як приховували свою вагітність знамениті акторки та до яких цікавих методів вдавалися - дізнайтесь у нашій зірковій підбірці. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Денисенко вперше з’явилася на обкладинці журналу з новонародженим сином

Наталка Денисенко. Зірка українського серіалу Село на мільйон Наталка Денисенко під час зйомок комедії вже була при надії. Наталка зазначила, що грати було неважко, а ось приховувати животик, який на той час вже був помітним, було завданням не із легких.

Ми приховували у кадрі мою вагітність, тому стилісти підбирали мені широкі сукні, а режисер постійно ставив на передній план якісь предмети, наприклад, стільці, щоб сховати животик, - поділилась Наталка.

В одному із інтерв’ю Світського життя із Катериною Осадчею Наталка зізналася, що колеги на знімальному майданчику з розумінням ставилися до її особливого стану, але усім було не по собі, коли завжди весела та позитивна Наталка Денисенко плаче на рівному місці.

Були моменти, коли мені страшенно хотілося помідорів. Я плакала, адже ми були за містом і не було можливості піти у магазин, - з посмішкою згадує акторка 

Нагадаємо, що прем’єра другого сезону улюбленого комедійного серіалу Село на мільйон відбудеться 20 листопада о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов, Денисенко і Сова розповіли про улюблені місця відпочинку в Україні

Сара Джессіка Паркер. Під час зйомок серіалу «Секс і місто» акторка Сара Джессіка Паркер, яка зіграла головну героїню Керрі Бредшоу, чекала на появу своєї першої дитини.

Худорлявій і тендітній Керрі було важко приховувати животик - акторку знімали лише великим планом або ззаду. Дизайнери одягали Сару в об'ємні сукні, широкі сорочки та додавали яскраві аксесуари, що відволікали увагу від «цікавого стану» акторки. 

Кортні Кокс. В останньому сезоні комедійного серіалу «Друзі», в якому Кортні Кокс зіграла одну із головних ролей - героїню Моніку, помітно, що Кортні трішки набрала вагу. У завжди спортивної та підтягнутої Кортні помітно збільшились груди та з'явився маленький животик.

В останніх серіях акторку не рятував навіть об'ємний одяг - усім стало зрозуміло, що зірка чекає на дитину. 

Різ Уізерспун. У кінофільмі «Ярмарок марнославства» за мотивами роману Вільяма Теккерея голлівудська акторка Різ Уізерспун, яка зіграла роль Беккі Шарп, була на п'ятому місяці вагітності. У стилістів майже не виникало проблем, адже події у фільмі проходили за дворянських часів, якому характерні сукні із високою талією та пишні спідниці. 

Келлі Разерфорд. Зірка серіалу «Район Мелроуз» Келлі Разерфорд була вагітною під час зйомок у молодіжному американському серіалі «Пліткарка», виконуючи роль Лілі Ван Дер Вудсен. Акторку одягали в об'ємні ковтинки, довгі пальта і тренчі.  

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як повернутися у форму після вагітності