Анна Кошмал показала фото у весільній сукні

Зірка серіалу Село на мільйон поділилася фото у весільному вбранні

Поділитися:

Акторка Анна Кошмал, виконавиця ролі Каті у серіалі Село на мільйон-2 на 1+1, на власній сторінці у соціальній мережі поділилася фото зі зйомок стрічки. На знімку Анна разом з Дмитром Совою, який виконав роль її нареченого Діми, позують у весільному вбранні на знімальному майданчику серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стала відома дата прем'єри серіалу Село на мільйон-2

Зірка натякнула, що у другому сезоні, прем’єра якого відбудеться 20 листопада о 21:00 на телеканалі 1+1, вирішиться доля їхнього кохання. Але чи зможуть закохані подолати перепони на шляху до весілля,  досі невідомо:

Ви теж стомилися чекати на прем'єру продовження Села на мільйон, так як і ми? Тоді вмикайте 1+1 20 листопада о 21.00 і дізнаєтесь, чи одружаться ці двоє, що на фото, чи мільйон виявиться важливішим?, - підписала фото Анна.

У продовженні стрічки Село на мільйон глядачі будуть спостерігати за розвитком подій у серіалі та дізнаються, що оберуть улюблені герої – кохання чи мільйон євро, чи зможе Тимур (Костянтин Войтенко) змиритися з місцевими традиціями і знайти свою любов та чи вціліють сімейні стосунки між кузенами під час запеклої боротьби за спадок. 

Головні ролі в серіалі Село на мільйон виконали Анна Кошмал, Євген Капорін, Дмитро Сова, Костянтин Войтенко, Анатолій Хостікоєв, Наталя Сумська, Юрій Горбунов та ін. Продюсери серіалу - Олександр Ткаченко, Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Режисером картини виступив Бата Недич, оператором-постановником - Володимир Гуєвський, креативним продюсером і головним автором - Ярослав Стень. Виробництво - «1+1 Продакшн».

Нагадаємо, що в минулому році комедія Село на мільйон стала найбільш рейтинговим серіалом осені на українському телебаченні. Прем'єра серіалу пройшла з рекордними показниками телеперегляду: рейтинг по аудиторії 18-54 (вся Україна) склав 8,2%, частка - 19,9%, за аудиторією 18-54 (50К +) серіал пройшов з рейтингом 5,7% і часткою 16,0%. Таким чином, середня частка основного показу серіалу склала 13,4% (вся Україна) і 10,7% (50К +), рейтинг - 5,2% і 3,7% відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов, Денисенко і Сова розповіли про улюблені місця відпочинку в Україні