Анна Кошмал розповіла, на що витратила би мільйон євро

Зірка серіалу «Село на мільйон» розповіла, на що б витратила мільйон євро, якби отримала величезний спадок.

Поділитися:

Тест: Ким би ви були у селі28 листопада на телеканалі 1+1 відбулася прем’єра комедійного серіалу «Село на мільйон». Глядачам дуже сподобалися актуальні та близькі кожному українцю жарти. За показниками телеперегляду комедія стала найбільш рейтинговим серіалом осені.

За сюжетом онуки борються за спадок свого покійного дідуся. Вони отримають мільйон євро за умови, що протягом року не покинуть невеличке селище на Заході України більше, ніж на добу.

Глядачі телеканалу 1+1 уже пофантазували стосовно того, куди б витратили такі великі гроші. Тож редакція 1plus1.ua запитала у зірки серіалів «Свати» і «Хазяйка» Анни Кошмал, що б вона зробила з мільйоном.

На що ви витратили б мільйон євро?

– Мені не дуже подобається фантазувати. Коли в мене будуть ці гроші, обов’язково подумаю. Я не в захваті, коли люди стверджують, що витратили б усі кошти на допомогу хворим, притулки для тварин. Це не зовсім щиро.

Я б дуже хотіла відвідати свою подругу, яка живе в Америці. Взяти авто і поїхати кататися країною.

Якби в житті вам запропонували мільйон за переїзд в село, чи наважилися б на такий крок?

– Це скоріше питання, скільки коштує свобода. Я впевнена, що мою свободу не продати за мільйон євро. Зі своїм життєвим ритмом та професією мені буде нудно в селі. Думаю, вже за тиждень я на стіни почну лізти.

Однак я люблю приїздити на дачу до батьків. Там я роблю ту ж роботу, що й будь-який власник приватного будинку. Мене праця не лякає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Кошмал розповіла, як досягти гармонії в особистому і професійному житті.

Які ролі вам ближчі: комедійні чи драматині?

– Мені надзвичайно подобаються комедії, адже це легкий жанр. Відповідно, зйомки проходять легко і у невимушеній атмосфері. Водночас я дуже ціную свої драматичні ролі. Їх поки більше, ніж комедійних, однак я прагну незабаром досягти балансу.

Анна Кошмал поділилася секретами стрункої фігуриАня, ви ще й прекрасно співаєте. Немає планів рухатися і в цьому напрямку?

– Я вважаю, що неможливо всидіти на двох стільцях одночасно. І щоб виконувати свою роботу добре, потрібно зосередитися на чомусь одному, витрачати на це багато часу, сил. Відповідно, потрібно робити вибір, розставляти пріоритети. А я свій вибір вже зробила.

Чи будуєте ви плани на майбутнє?

– Ні, ніколи не будую плани на майбутнє. Я не знаю, що зі мною завтра трапиться. Тим паче через 5 років.

Яке ваше життєве кредо?

– Головне – завжди залишатися людиною.

Нещодавно актори Анна Кошмал, Євген Капорін та Костянтин Войтенко, які в серіалі змагаються за спадок свого покійного дідуся, розповіли, чи змогли б повторити подвиг своїх героїв.