Наталка Денисенко вперше з’явилася на обкладинці журналу з новонародженим сином

Зірка серіалу Село на мільйон розповіла, як здивувала батьків своєю вагітністю.

Поділитися:

Акторка Наталка Денисенко, виконавиця ролі спокусниці Сніжани у серіалі Село на мільйон, разом із чоловіком поділилася враження від перших дні батьківства в ексклюзивному інтерв’ю журналу Теленеделя. Новостворена сім’я прикрасила обкладинку видання з новонародженим сином Андрієм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Горбунов, Денисенко і Сова розповіли про улюблені місця відпочинку в Україні

Наталка розповіла, що її син знімався разом з нею у другому сезоні серіалу Село на мільйон, прем’єра якого відбудеться 20 листопада о 21:00 на телеканалі 1+1:

«Загалом, вагітність протікала легко, знімальна група мене дуже підтримувала. Мені чомусь дуже хотілося помідорів. Я сиділа і плакала від безвиході - через те, що не можу з'їсти те, що хочу. Всі були в шоці: Наталка в сльозах! Адже я зазвичай себе так не поводжу. Але у мене була група підтримки в особі Юри Горбунова - у нього теж нещодавно син народився, він через все це проходив. У підсумку хлопці зі знімальної групи кудись поїхали, дістали мені помідорів, і проблема вирішилася».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка Наталка Денисенко замилувала світлинами з немовлям

Акторка розповідає, що мріяла про сина, а для своїх рідних пара влаштувала вечірку-сюрприз, на якій повідомила стать дитини:

«Чесно кажучи, я завжди собі уявляла сина: я принцеса, а поруч один чоловік, другий, може, і третій (сміється). Всі мене люблять і захищають. З іншого боку, яка різниця, хто був би? Все одно ти будеш любити свою дитину. До речі, на УЗД нам дуже рано назвали її стать. Лікар сказав, що «підозра на хлопчика». Коли ж все підтвердилося, влаштували вечірку разом із батьками і замовили торт із блакитною начинкою. Найбільше радів мій тато, який завжди мріяв про сина, а народилися ми з сестрою. Він так стрибав на радощах, що мені здавалося: плавучий ресторан, в якому ми зібралися, почав гойдатися».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наталка Денисенко розповіла, як вагітність змінила її життя

Як зізналося подружжя, романтичне весілля відбулося на Мальдівах, а незадовго до цього  молодята дізналися про вагітність Наталки.

«Найголовніше, ми там належали одне одному і не думали про те, чи всі гості задоволені. Насправді у нас було три церемонії. Крім Мальдів, розписалися в Києві - наші батьки, брати і сестри відсвяткували з нами на кораблі. А потім нам запропонували взяти участь у Фестивалі весільних церемоній. Мені сподобалося виходити за Андрійка заміж. Ще хочу обвінчатися з ним і влаштувати церемонію десь за кордоном».

Більше про казкове весілля на Мальдівах та нове захоплення Наталки Денисенко, блогерство, читайте у новому випуску журналу Теленеделя.

Продовження цього серіалу глядачі 1+1 побачать 20 листопада о 21.00. А поки пропонуємо пригадати його перший сезон.