Наталка Денисенко розповіла, як вагітність змінила її життя

Зірка серіалу «Село на мільйон-2» розповіла, як готується до народження первістка.

Поділитися:

Цієї осені «1+1» покаже продовження довгоочікуваного українського серіалу «Село на мільйон». Цікаво, що на зйомки стрічки припала вагітність акторки Наталки ДенисенкоЗірка серіалу «Село на мільйон-2» Наталка Денисенко вагітна.

На зустріч з 1plus1.ua акторка прийшла життєрадісною та енергійною. Побачивши Наталю, одразу подумалося – вагітність додала їй ще більшої привабливості.

Акторка відверто розповіла нам, чи зробить перерву в роботі, чим полонив її актор Андрій Фединчик та що вона вважає запорукою щасливого кохання.   

Наталю, як плануєте поєднувати роботу та материнство?

Усе залежить від того, якою буде дитина. Адже інколи малюка не можна залишити й на декілька хвилин. Я хочу приділяти своїй дитині максимум уваги. Заразом уже маю пропозиції щодо зйомок. Тож із цього приводу поки перебуваю в роздумах.

У продовженні серіалу «Село на мільйон» ви знімалися вагітною. Як маскували животик?

Це було цікаво. Стилісти вдягали мене в широкі сукні, а режисер постійно ставив на передній план стільці, щоб сховати животик.

Чи близька вам ваша героїня Сніжана?

Подобається, що вона цілеспрямована. Мені чомусь часто дають ролі звабниці чоловічих сердець. Хоча в житті я не змогла б так поводитись.

Деякі вагітні жінки починають дещо інакше сприймати світ, у деяких з’являються нові звички. Спостерігаєте подібні зміни в собі?

На зйомках «Села на мільйон-2» я плакала від того, що не могла купити собі помідорів. Колеги, які давно мене знають, тоді дуже здивувалися, переймалися, чому я так плачу. Мене підтримав Юрій Горбунов, який не так давно став батьком.

А ще переживаю так званий період «гніздування»: хвилююся, щоб усе було навколо охайним. Прошу чоловіка щось посунити, переставити. Ми ще й розпочинаємо ремонт – важко уявити, що буде далі (усміхається).

Вже уявляєте собі дитячу кімнату?

Так, ми вже зробили дизайн-проект – лишилося його реалізувати. Намагатимемося зробити кімнату нейтральною, адже не знаємо, що сподобається дитині, коли вона підросте.

Наталю, а взагалі маєте тепер більше часу на себе?

Коли дізналася, що завагітніла, мало не одразу подумала, що потрібно максимально позніматися. Тож працювала доти, доки вагітність уже було неможливо приховувати. А зараз працюю над озвучуванням фільмів.

Отже, часу таки побільшало. Може, й нові захоплення з’явилися?

Наразі моє головне захоплення – це покупки (усміхається). Чоловік мене просить зупинитися. Проте мені важко пройти повз, коли бачу маленькі гарні речі. Мені різко стало потрібно всього й багато.

Наталю, чи вдалося вам відпочити цього літа?

Так, ми відпочивали в Україні – в Одеській області. Бачите, яка я засмагала (усміхається). Кажуть, що вагітним не можна перебувати на сонці. Однак я засмагала, пірнала. Відпочинок був чудовим.

 

 

 

У квітні ви з чоловіком вирушили у весільну подорож. Який ваш найяскравіший спогад про медовий місяць?

Ми відпочивали на Мальдівах. Здійснилася наша мрія – побувати у цьому райському куточку. Переглядаючи відео з медового місяця, не можемо повірити, що це трапилося з нами. Неймовірна природа, емоції, сповненні коханням і щирістю, – це було незабутньо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Медсестра з серіалу «Центральна лікарня» розповіла, де провела весільну подорож (фото)

 

 

До речі,17 вересня відсвяткуємо рік відтоді, як коханий запропонував мені руку й серце. Андрій зробив мені пропозицію в небі, коли ми були у невеликому літаку. Це було так романтично! Він навіть зняв відео, щоб закарбувати цю мить.

 

Наталю, як «розігріваєте» подружні стосунки, щоб не зіпсувати їх буденністю?

Як на мене, проблема багатьох стосунків у тому, що кожен хоче мати щось у відповідь. А в коханні потрібно все віддавати з любов’ю. Попри втому та навантаження на роботі я завжди намагаюся зробити чоловікові приємне: готую смачну вечерю, запалюю свічки. Це природа жінки – дарувати свою любов. Чоловікові достатньо зробити коханій невеликий подарунок, хоча б квіти – і вона вже розцвіте.

 

Ваш колега з серіалу «Центральна лікарня» Ахтем Сеітаблаєв братиме участь у «Танцях з зірками». Спостерігатимете за шоу?

Я дивилася цей проект 10 років тому й мені він дуже подобався, адже в дитинстві займалася танцями, та й зараз це лишається моїм захопленням. Якщо буду в декрет, обов’язково дивитимусь шоу.

Знаю Ахтема як дуже стриманого, інтелігентного чоловіка. Буду вболівати за нього. Думаю, учасники шоу отримують колосальний досвід.

Якими танцями займалися?

Класичним балетом, сучасними танцями. А також мене зацікавили танці на пілоні, але це дуже складно: вони поєднують у собі й акробатику, й танці, і при цьому потрібно бути сексуальною. Та все ж після народження дитини хочу повернутися до них.

Можливо, потім вийдете на головний паркет країни…

Сподіваюся, наступний сезон буде не ще через 10 років (усміхається). Я залюбки станцювала би.