Серіал «Село на мільйон» повертається

Телеканал «1+1» продовжить серіал «Село на мільйон» на другий сезон.
1plus1.ua

Телеканал «1+1» продовжить серіал «Село на мільйон» на другий сезон.

Поділитися:

Серіал «Хороший хлопець» очолив ТОП найрейтинговіших серіалів весняного сезонуПісля виходу в ефір першого сезону кращого серіалу минулої осені «Село на мільйон» глядачі звернулись до телеканалу «1+1» з проханнями продовжити зйомки комедії і навіть створили в Інтернеті петицію під назвою «Зніміть другий сезон серіалу «Село на мільйон»».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Серіал «Хороший хлопець» очолив ТОП найрейтинговіших серіалів весняного сезону.

У свою чергу головний продюсер серіалів та фільмів телеканалу «1+1» Олена Васільєва прокоментувала ситуацію щодо можливості зйомок нового сезону та розповіла про реакцію команди на петицію у сюжеті «Сніданку з 1+1».

Ми планували другий сезон з самого початку, але така прихильність глядачів була надзвичайно приємною та неабияк підтримала команду. – підтвердила плани щодо продовження проекту каналу Олена Васільєва.

Головні ролі серіалу «Село на мільйон» виконують Дмитро Сова, Костянтин Войтенко, Анатолій Хостікоєв, Анна Кошмал, Євген Капорін, Наталя Сумська, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Володимир Задніпровський, Марк Дробот та ін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найпривабливіші українські акторки з серіалів «1+1» (фото).

Продюсери серіалу - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна. Авторами сценарію виступили Ярослав Стень, Роман Розенгурт і Богдан Гациляк.

Виробництвом серіалу займається «1+1 Продакшн».

Зазначимо, що минулого року комедія «Село на мільйон» стала найрейтинговішим телесеріалом осені на українському телебаченні. Прем’єра серіалу пройшла з рекордними показниками телеперегляду:

- рейтинг за аудиторією 18-54 (вся Україна) склав 8,2%, частка - 19,9%;

- за аудиторією 18-54 (50К +) серіал пройшов з рейтингом 5,7% і часткою 16,0%.

Таким чином середня частка основного показу серіалу склала 13,4% (вся Україна) і 10,7% (50К +), рейтинг - 5,2% і 3,7% відповідно.

Зауважимо, що «Село на мільйон» - адаптація хорватського формату «Куд Puklo Da Puklo».

За сюжетом серіалу троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого дідуся Юхима Кібця мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години.

Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді в розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради.

Чи вирішиться доля мільйону, а також який трикутник кохання чекає на  Катю, глядачі дізнаються вже у другому сезоні серіалу.

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали про 12 найромантичніших пар із серіалів 1+1.