Коли на 1+1 покажуть прем'єру серіалу «Шерлок 4»

Справжнім новорічним подарунком для глядачів 1+1 стане світова телепрем'єра «Шерлок 4».

Поділитися:

У перші святкові дні нового року на телеканалі «1+1» відбудеться подія світового масштабу - прем'єра четвертого сезону культового британського серіалу «Шерлок» з Бенедиктом Камбербетчем і Мартіном Фріманом у головних ролях.

2 січня о 22:30 глядачі «1+1» побачать першу серію четвертого сезону«Шерлок 4»: Чим дивуватимуть глядачів у новому сезоні серіалу під назвою «Шість Тетчер», зняту за мотивами оповідання Артура Конана Дойля «Шість Наполеонів». Після чого в перші тижні нового року одночасно зі світовою прем'єрою на телеканалі BBC глядачі «1+1» побачать другу серію «Брехливий детектив» і третю серію «Остання задача».

За словами виконавця головної ролі Бенедикта Камбербетча нові серії «Шерлока» будуть дуже драматичними: в них будуть сміх, сльози, несподівані повороти, сюрпризи і неймовірні розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15 висловів Шерлока, за які ми його любимо

У довгоочікуваному четвертому сезоні серіалу виробництва Hartswood Films ексцентричний Шерлок Холмс знову повертається до Лондона, в той час як доктор Уотсон і його дружина Мері готуються до найбільш серйозного випробування в їхньому житті - вперше стати батьками.

Нагадаємо, телеканал «1+1» готує для глядачів найбільш позитивний і душевний Новий рік в компанії улюблених артистів. Традиційно Українці побачать святковий випуск «Вечірнього кварталу», гостями якого стануть яскраві зірки країни. 1 січня глядачі «1+1» побачать новорічний карнавал «Світського життя з Катериною Осадчою». У концертному шоу з видовищними постановками візьмуть участь Джамала, ВІА Гра, Дзідзьо, Ірина Білик з чоловіком Асланом Ахмадовим і інші.

Дивіться прем'єру четвертого сезону культового серіалу «Шерлок» 2 січня о 22:30 на телеканалі «1+1».