10 фактів про Олега Виговського, які вас здивують

Школа
Олег Виговський: біографія та цікаві факти
Фото: @olegvygovsky

Назар з серіалу Школа розповідає про себе

Поділитися:

Олег Виговський - популярний блогер та актор серіалу Школа. Ми пропонуємо познайомитися ближче з актором, що виконує роль Назара у Школі - та дізнатися декілька цікавих фактів з його життя.

1. Олег Виговський хотів стати професійним футболістом. Він вже робив перші кроки у спортивній кар'єрі, коли хлопцеві випала нагода стати актором популярного серіалу. Після зйомок першого сезону Школи Олег змінив плани на майбутнє і вступив до театрального ВНЗ.

2. Понад усе мріє стрибнути із парашутом та спробувати на смак живого восьминога. Обидва бажання хлопець поки не наважується здійснити.

3. Олег Виговський має зріст 178 см, його вага – 68 кілограмів. Колір очей – блакитний.

4. Хлопець полюбляє поласувати салатом Цезар, це його улюблена страва. Майже у кожному закладі Олег замовляє саме такий салат.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олег Виговський: Інтерв'ю з актором серіалу Школа

5. На кастингу у серіал Школа Олег Виговський претендував на роль Тохи. Пізніше творці серіалу змінили своє рішення і запропонували йому роль Назара.

6. Перший раз Олег поцілувався в 11 років.

7. Більше всього у школі юнак полюбляв уроки захисту Вітчизни.

8. В Олега є хобі, якому він не має змоги зараз приділяти багато часу - хлопець дуже любить кататися на сноуборді.

9. Якось актору подарували на День Народження зубну щітку. Хлопець вважає, що це дуже оригінальний подарунок, який має здатність нагадувати про людину двічі на день.

10. Олег народився 2000 року, йому вже виповнилося 19 років.

Новини по темі