Олег Виговський: Інтерв'ю з актором серіалу Школа

Школа
Олег Виговський (Назар із серіалу Школа): інтерв'ю з актором
Фото: @olegvygovsky

Актор розповів про труднощі та веселощі знімального процесу.

Поділитися:

Привіт, Олеже. Розкажи, як змінилося твоє життя після виходу першої серії серіалу Школа?

Чесно кажучи, я довго не міг усвідомити, що це зі мною взагалі відбувається. Коли мене почали впізнавати на вулиці, просити сфотографуватися - це так круто. Я потрапив у серіал абсолютно звичайним способом, був кастинг, проби, потім парні проби. Коли я пройшов, то і сам не повірив своєму щастю. Бо це була вже забута мрія. Після цього я навіть вирішив вчитися на актора.  

У серіалі Школа ти граєш розбишаку Назара, який фанатично ставиться до сексу. Твій персонаж схожий на тебе?

Я такий же веселий, дуже люблю різні приколи. Але є і відмінності. Я б ніколи не підставляв так жорстоко своїх однокласників. А щодо сексу, то звісно, це частина життя кожної людини.

Фото: @olegvygovsky

А коли в тебе був перший секс?

Гадаю, це надто особисте питання.

Ти користуєшся своєю популярністю, щоб завоювати дівчину?

Ні, звісно, і нікому не раджу. Бо потім це може вилізти боком. Я завойовую дівчину іншим. Почуттям гумору, ввічливим ставленням…

Фото: @olegvygovsky

Які у тебе стосунки з іншими акторами серіалу Школа?

Ми дуже зблизились усі. Влітку навіть їздили до Одеси святкувати Лізкин День Народження. Немає ані ворожби, ані конкуренції. Більше всього спілкуюся з Лізкою та з Іркою Кудашовою.

Чим ще захоплюєшся, окрім акторства?

А посиденьки з друзями у кафе можна вважати захопленням? (сміється) Якщо серйозно, то я займаюся спортом постійно. Ходжу в зал.

Раніше я 11 років займався футболом.

Через зйомки у серіалі мені довелося покинути тренування. Це було складним рішенням, адже я дуже багато років присвятив цьому спорту, навіть почав отримувати  невеликі гонорари, всерйоз задумувався про футбольну кар’єру. Але доля вирішила інакше. Тепер, окрім акторства, я ні чим більше не захоплююся.

Фото: @olegvygovsky

Чи пригадуєш якісь курйози під час зйомок?

Зйомки у Школі  - це суцільний курйоз і сміх. Мені згадується випадок, який не пов’язаний зі знімальним майданчиком, але це трапилось відразу після зйомок. Мені потрібно було терміново з Києва добратися в Ірпінь на тренування. За запізнення нас штрафували. Друг нашого художника-постановника був зовсім поруч. А він мотоцикліст. Тоді я вперше їхав на мотоциклі. Було дуже круто.

Що найважче тобі дається на зйомках?

Бувають ситуації у мого персонажа, яких не було у моєму життєвому досвіді. Такі задачі мені складно виконувати. Наприклад, коли Назар дізнався приголомшливу новину, то я намагався зіграти ступор, як в житті це зазвичай буває, але режисер мені підказав, що потрібно дещо інакше реагувати, бо камера бачить лише зовнішнє. Саме тоді я навчився вести внутрішній діалог, коли потрібно грати якісь складні реакції.

Фото: @olegvygovsky

Під кінець року всі підбивають підсумки, яким для тебе був 2018?

Все літо я знімався, вступив до університету, це справді досягнення, бо зробити це було нелегко. Познайомився з багатьма цікавими людьми, які змінили мене.

Я дуже ціную спілкування з різними людьми, які мають більше досвіду, мудріші за мене.

Я намагаюсь вчитись у них, слухати їхні поради. І щасливий, що такі люди зустрілись мені в цьому році.

Який незвичний подарунок тобі дарували на Новий Рік?

Мені якось подарували електронну зубну щітку. І це, я скажу, дуже класний подарунок. Оскільки кожного ранку, коли чищу зуби, згадую цю людину. Тому, якщо хочете, щоб про вас згадували, подаруйте зубну щітку :)

Фото: @olegvygovsky

Ти складаєш якісь плани на наступний рік?

Через зйомки мені нікуди не вдалось з’їздити. Раніше я подорожував постійно. За літо мені доводилось бувати у декількох країнах. А цього року я нікуди їздив, тому дуже хочу поїхати за кордон відпочити.

Що ти можеш побажати нашим читачам, твоїм прихильникам?

Я бажаю побільше подорожувати, займатися спортом, У кожній людині шукати книжку, і виймати з неї щось корисне для себе.

І завжди залишайтеся собою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ася з серіалу Школа показала романтичні фото з коханим

Новини по темі