Як стати популярним в Instagram? Поради акторки серіалу Школа

Школа
Як набрати підписників у Instagram
Фото: Freepik

Аріна Токаренко розповіла, що допоможе швидко збільшити кількість дописувачів і лайків.

Поділитися:

Красиві фото та цікавий контент — лише частина успіху сторінки в Instagram. Адже якщо її не просувати, користувачі просто не знайдуть ваш блог. Акторка Школи Аріна Токаренко порадила, як зробити свій Instagram більш популярним та розвивати його, не витрачаючи грошей на рекламу.  

@aryna.tokarenko

Геолокація

Завжди зазначайте, де саме зроблено знімок. Навіть якщо фотосесія відбувалася у вас вдома, краще вказати геопозицію популярного місця — заклад, кафе, вулиця, центр міста. Так публікацію побачить більша кількість людей, вона отримає більше переглядів і лайків.

Хештеги

Використовуйте ключові слова та зрозумілі запити, які справді стосуються вашої сторінки, посту, фото. Можна завантажити спеціальний додаток, в якому зібрані популярні хештеги за темами.

Unsplash

Якість

Якісним має бути і кадр, і текст під ним. Слідкуйте за трендами: звертайте увагу на те, яка обробка фото зараз популярна, що люди більше читають. Також обов’язково прислухайтеся до своєї аудиторії. Зазначайте, який саме ваш контент більше коментують та лайкають, і запитуйте у дописувачів, що їм цікаво.

Рекомендації

Якщо фото потрапляє в Instagram до розділу з рекомендованими постами — ви гарантовано отримаєте декілька тисяч лайків та переглядів. Основний секрет: багато активності у вашому профілі за короткий період часу. Чим більше користувачів лайкнуть, прокоментують, збережуть або зроблять репост вашої публікації, тим вищу позицію вона посяде в рейтингу Instagram.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підкорюємо Instagram: 10 ефективних секретів яскравих фотографій

SFS

Абревіатура розшифровується як «shout out for shout out», тобто — «згадка за згадку». Все просто: ви домовляєтеся про взаємний піар з іншим користувачем, який має подібний до вашого контент. Він розповідає на своїй сторінці про ваш блог, а ви на своїй — про його.

Stories

Якщо тривалий час дописувач не ставить лайків під вашим фото та не відвідує вашої сторінки, невдовзі Instagram перестає пропонувати йому ваші пости. У такому випадку рятують лише stories — їх бачать всі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зробити чудові фото в подорожі: 5 головних правил

Новини по темі