Як зробити чудові фото в подорожі: 5 головних правил

Як робити ідеальні фото в подорожі
@katie.one

Лайфхаки для мадрівниць.

Поділитися:

Жодна дівчина не може уявити свою подорож без чудових фото. Якісні та атмосферні знімки завжди нагадуватимуть про архітектурні пам’ятки, мальовничі пейзажі, колоритні ресторани, у яких ви встигли побувати. Сьогодні ми поговоримо про те, як зробити ідеальні фото під час мандрівки, щоб залишити у пам’яті найсолодші моменти. 

1. Чергуйте плани. Загальний план, портретні світлини, пейзажі, панорама…. Наповніть свій Instagram різноманітними фото і покажіть усі сторони подорожі - до прикладу, від крила літака й хмаринок до зображення Ейфелевої вежі. 

@thestylevisitor

2. Правильно обирайте освітлення. Особливо це стосується селфі. Блогери радять піднімати телефон трішки вгору і знайти джерело світла. Таким чином, ваше обличчя буде більш видовжене й добре освітлене. 

@negin_mirsalehi

3. Звертайте уваги на деталі. У будь-якому місті є особливі вулиці, кав’ярні, на які варто звернути увагу. Більше гуляйте та насолоджуйтесь усіма деталями, зафіксовуючи найменші дрібниці. 

@thestylevisitor

4. Для фотографування архітектурних пам’яток використовуйте вертикальну орієнтацію камери. Instagram більше орієнтується на вертикальний формат фото, тому ваші зображення будуть більш легкими для сприйняття. Крім того, за допомогою вертикального ракурсу ви зможете показати всю красу й масштабність будівлі. 

@katie.one

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Валіза модниці: Що брати з собою в подорож

5. Не натискайте кнопку сфотографувати, не подумавши. Створіть своєрідну фоторозповідь зі своєї подорожі. Перед тим як зробити знімок, налаштуйте камеру і подумайте, яким ви його хочете бачити. Створюючи фото, пам’ятайте, що головне - спіймати момент.  

@daphnemodeandthecity

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому треба поїхати до Львова: 5 причин 

Новини по темі