Як стильно вдягти дитину до школи

Школа
Шкільна мода осінь 2018
@pupsikira

Дизайнер Андре Тан представив декілька чудових образів.

Поділитися:

В Україні, згідно з наказом Міністерства освіти і науки, шкільна форма не є обов'язковою, тому чи вдягати її - вирішують батьки або заклад освіти. У розпалі навчального року тема - як одягнути дітей в школу - дуже актуальна. Модний експерт Андре Тан вважає, що смак потрібно прищеплювати вже з дитинства і підібрав три оригінальні образи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 1+1 створив анонімний онлайн-щоденник для підлітків

СУКНЯ-СОРОЧКА 

Стильна сукня-сорочка темно-синього або чорного кольору із цупкої тканини, до прикладу, шерсті, чудовий варіант як для святкової шкільної події, так і одягу на кожен день. Сукня може мати додаткове декорування - рюші, накладні кишені, принт тонка смужка, кольорові манжети тощо. 

СПОРТИВНА КЛАСИКА 

Стиль спорт-шик актуальний навіть у шкільній моді! Особливо він до вподоби хлопчикам. Вкорочені класичні брюки на резинці, брюки-скінні, сорочки-футболки та сорочки в клітинку - такий варіант луку не сковуватиме рухів і матиме повсякденний і водночас стильний вигляд. Поєднувати сорочки також можна з тонкою краваткою або яскравим метеликом. 

Ідеальним співвідношенням у гардеробі школяра-хлопчика вважається 1 до з - тобто до одних брюк повинно пасувати 3 сорочки, - радить експерт. 

САРАФАН 

Такий елемент гардеробу вважається вічною класикою у шкільній моді. Сарафан універсальний, адже в період теплої осені ваша донька може носити його як звичайний сарафан, а взимку комбінувати з гольфом та колготами. 

Раджу комбінувати сарафани з білими колготами й чорними балетками. Це справжня класика, - каже Андре. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитяча жорстокість: поради психолога

Новини по темі