Актриса серіалу Школа Ольга Шевченко: біографія та цікаві факти

Школа
Ольга Шевченко (Таня з серіалу Школа): біографія та цікаві факти
особистий архів Ольги Шевченко

Сьогодні юна зірка святкує ювілей

Поділитися:

Сьогодні день народження святкує Ольга Шевченко (Shelby) – молода актриса, яка прокинулась знаменитою, зігравши роль рудої Тані в другому сезоні українського серіалу Школа. Недитячі ігри. Сьогодні у дівчини ювілей – їй виповнилося 20 років.

Оля народилася 18 грудня 1998 року в місті Славутич. Має старшого брата Влада. З братом та батьками дівчина підтримує теплі стосунки, хоча бачитись зараз вдається не часто.

потрапила у кіно не випадково. З дитинства вона займалася танцями, малюванням, фотографією, журналістикою, акторською та модельною майстерністю. З 15 років дівчина професійно займається вокалом. Хоче бути співачкою та актрисою.

Ми зібрали для вас 10 несподіваних та цікавих фактів про «руденьку зі Школи».

  1. Зріст Олі Шевченко 166 см, вага – 45 кг. Дівчина ніколи не мала проблем із зайвою вагою. Адже з дитинства обрала систему здорового харчування

«Я завжди займалась спортом чи танцями, постійно була у русі. І ще змалку обрала для себе харчування, якого дотримувалась. Не їла фастфуд, солодке та жирне. Напевно, саме через це в мене і зараз немає такого бажання. Шоколадки можуть місяцями лежати. Краще з’їм яблучко або сир» - розповіла актриса в ексклюзивному інтерв’ю редакції інтернет-порталу 1plus1.ua.

  1. Оля – справжня активістка. Під час навчання у школі вона допомагала в організації та проведенні шкільних, загальноміських молодіжних заходів. А у старшій школі стала депутатом міської організації Молодіжної ради «Майбутнє Славутича». З весни 2013 року була лідером обласної ради дітей Київщини.
  2. Раніше Ольга ніколи не носила сукні та взуття на підборах. Все змінилося лише після того, як в її житті з’явилася героїня Школи Таня: «Щодо суконь, то взагалі я ніколи їх не носила, тільки на виступи різні та конкурси. Те ж саме скажу про підбори. Але вже цього літа я часто почала одягати сукні, спідниці – і ставати такою дівчинкою-дівчинкою, як і моя Таня. Вона завжди у спідницях та на підборах. Думаю, в цьому і є секрет її впливу на чоловіків».
 

A post shared by SHELBY (@olya_shelby) on

  1. Вперше закохалася у 16 років і це було взаємне почуття.
  2. Улюблене місто дівчини – Львів. Галицька столиця подобається їй через атмосферу і тепло людей.
  3. Молода актриса та співачка має багато мрій-цілей. «І коли здійснюється одна, одразу з’являється інша, ще вища» – ділиться з нами Ольга.
  4. Ольга Шевченко – дуже відкрита людина, з якою просто познайомитись, поспілкуватись. «Мої підписники це знаюсь. Я іноді навіть пропоную випити чаю і поспілкуватись, якщо є час» – каже актриса.
  5. Вважає, що вона не дуже схожа на свою героїню Таню: «Я більш спокійна. І якщо я поставила собі ціль, то зроблю все можливе, щоб її досягти. Проте, на відміну від Тані, не буду робити погане іншим, а навпаки, допоможу»
  6. Від народження Оля – брюнетка, але з 18 років вона почала експериментувати з кольором волосся. Було і рожеве, і фіолетове, і червоне волосся, але зрештою зупинилась на рудому кольорі і вважає, що це її колір.
  7. Сама створює свій оригінальний стиль. Постійно дивиться модні покази, стежить за новинками моди. І дуже любить українських дизайнерів.

Дивіться продовження другого сезону популярного серіалу Школа. Недитячі ігри вже навесні 2019 року на каналі 1+1. Стежте за новинами та анонсами на сайті 1plus1.ua, щоб не пропустити нові серії Школи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власта Грабовська: фото та цікаві факти про акторку Школи

Новини по темі