Аня Трінчер розповіла, де любить відпочивати

Школа
Аня Трінчер розповіла, де любить відпочивати
1plus1.ua

Актриса та співачка зізналася, що любить спокійне дозвілля.

Поділитися:

Ексклюзивно в інтерв’ю 1plus1.ua учасниця Голосу Країни, зірка серіалу Школа Анна Трінчер розповіла про місця, де любить відпочивати.

Враження на все життя

До 10 років дуже багато подорожувала з батьками. Дуже сподобалось у Фінляндії, тому що там живе Санта і для маленької Ані це стало враженням на все життя – я сиділа поруч із ним, пекла пиріжки та смажила сосиски. Також колись з батьками відпочивала у Домінікано. Там найбільше сподобалось!  Дуже чиста вода та багато цікавих риб. Намагались з мамою привезти мушлі, а виявилось, що в них є молюски.

Місце сили

Люблю Чехію через цілющі водойми. Коли туди їду, то відволікаюсь від усього. Коли їду відпочивати, то не ускладнюю собі відпочинок походами у гори чи ще чимось. Проходжу лікувальні курси у готелі, п’ю мінеральні води і перебуваю у повній гармонії.

Екстрим

Я часто перебуваю на трьох заходах одночасно. Для мене це своєрідний екстрим! Вже два роки не можу потрапити на відпочинок саме через зйомки у Школі. Ми вже придбали квитки, все, а тут мені кажуть «Ні, Ань, зйомки». І відпочинок відкладається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало відомо, коли покажуть продовження серіалу «Школа»

Музика і «Школа»

Ми плануємо декілька моїх пісень запустити у серіал Школа. Побачимо, як вони підуть. Весною на 1+1 покажуть Школа. Випускний, це для мене відповідальний період. В реальному житті він минув не дуже. Хотілось би, щоб у серіалі все було дружно та ніхто ні з ким не розбігався. Дуже чекаю останніх серій, цікаво, що ж з нами відбудеться.

Нагадаємо, раніше Анна Трінчер розповіла про новий сингл. За її словами, це буде суцільний експеримент. Шанувальники побачать у ньому Аню у новому образі.

Глядачі побачать завершальну частину другого сезону серіалу під назвою «Школа. Випускний» вже навесні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер розповіла про стосунки з колегою зі Школи

Новини по темі