«Лягаю спати вже за місцевим часом», - Альона Курта про досвід перельотів

Школа
Альона Курта про досвід перельотів

Зірка розповіла, чим займається у літаку.

Поділитися:

Актриса серіалу Школа Альона Курта, яка зіграла завуча Дарину Петрівну, відвідала презентацію нового сезону проекту Світ Навиворіт з Дмитром Комаровим. Вона ексклюзивно поділилась з сайтом 1plus1.ua секретами під час перельотів та філософією споживання їжі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 фактів про акторку Альону Курту, які вас здивують

Форс-мажор у чужій країні

Найбільші враження справив Нью-Йорк. Коли ми приїхали у місто, виявилось, що готель забронювали з наступної доби. Ми не знали куди дітись, був день Колумба і всі готелі переповнені. У будь-якій ситуації треба шукати своїх! Ми зайшли в український ресторан та познайомились з земляками, які і дозволили у них зупинитись.

Секрет адаптації до іншого часового поясу

Перед польотом треба зрозуміти як ви летите та куди, з’ясувати о котрій прилетите. Якщо я лечу у США, то не сплю та лягаю спати вже за місцевим часом. Чекаю моменту, щоб лягти спати по нью-йоркському часу. Коли лечу назад дозволяю собі поспати.

Час у літаку

У літаку завжди знаходжу чим себе зайняти: кіно дивлюсь, книжку читаю, мрію та щось собі записую - вірші, думки. Якщо летиш не один – це хороший час поспілкуватись з людиною на теми, про які давно не говорили.

Філософія споживання їжі

В екзотичних країнах не була і таких страв, як черепахові супи, не їла. Не ставлюсь до їжі як до розваги. Не їм м’яса. Мені шкода тварин, тому страви споживаю свідомо та з вдячністю.

Сімейний стан

Моє серце сповнене любов’ю до одного чоловіка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дарина Петрівна зі Школи вразила гарячим танцем та грою на барабані

Новини по темі