Андрій Бойко: Інтерв'ю з актором серіалу Школа

Школа
Андрій Бойко: Інтерв'ю з актором серіалу Школа

Мрію зібрати Олімпійський: Андрій Бойко про плани на майбутнє.

Поділитися:

Привіт, Андрію, ти зараз активно займаєшся сольною кар’єрою. Трек «Медленно» - це твоя друга серйозна музична робота. Розкажи, про що пісня? 

Так! Сингл «Медленно» - це моя друга доросла пісня. Головний посил в тому, що у відносинах поспішати не варто, все повинно відбуватися поступово і розмірено, щоб до кінця зрозуміти - це справжні почуття або просто спалах емоцій. Адже можна наламати чимало дров і зробити один одному боляче.

Ти співаєш, що поспішати не варто. Зараз усі говорять навпаки: треба спішити жити, всюди встигати, все спробувати, життя одне… .Твій посил – інакший, чому? 

Є гарний вислів «Поспішай повільно!». Все відбувається тоді, коли має відбуватися. Я вірю в долю і в те, що якщо щось нам визначено, то, так воно і станеться. Звичайно, потрібно намагатися все спробувати, тому що у нас може бути не так багато часу, як хотілося б, але, варто насолоджуватися кожною миттю того, що відбувається зараз.

Тебе називають улюбленцем Голосу. Діти. Як гадаєш, чому тобі прихильники дали таке «звання»? 

Не знаю. Я ніколи не замислювався над цим. Але, я завжди намагаюся бути максимально щирим і відвертим на сцені і в кожному виступі показувати ті емоції, які я відчуваю в даний момент. Глядачі завжди знають де брехня, а де відвертість. Можливо тому мене так і називають?

Як змінилося твоє життя після Голосу?

Після Голосу я зрозумів, що музика - це моє покликання і саме цим я хочу займатися все своє життя. У мене було багато сумнівів з приводу майбутнього, але, тепер я визначився остаточно.

Фото: @theboykoandrey

Розкажи, як ти потрапив до серіалу Школа? 

Я дізнався від друзів, що проходить кастинг в серіал Школа, котрий прогримів на всю країну. Перший сезон став мега популярним, здавалося, що кожен українець знає про його існування. Я зайшов на YouTube, щоб подивитися перший сезон, побачив кількість переглядів і м'яко кажучи був в шоці. Потім я вирішив спробувати свої сили у кастингу. Їх було кілька етапів. Я довго готувався, вчив свою роль і пройшов всі етапи. Далі мені потрібно було чекати дзвінка від кастинг-директора. І мені все ж зателефонували.

Чому вирішив взяти участь у цьому проекті? Адже пріоритетом була музична кар’єра. Не боїшся, що тебе не вистачить на все? 

На даний момент мені вдається поєднувати зйомки в серіалі, навчання і музичну кар'єру. У мені були сумніви в самому початку зйомок другого сезону, все ж таки це відповідальна справа, але, на щастя все пройшло добре. До того ж в серіалі я граю самого себе - амбітного музиканта. Тому, музика мене не покидає ні на хвилину навіть на знімальному майданчику.

Маєш ще захоплення, окрім музики акторства? Розкажи про них. 

Раніше я професійно займався футболом. Все дитинство я мріяв стати футболістом. Заняття спортом і музикою йшли паралельно, але, зрештою, я все ж звернув на стежку музики і не шкодую про це. Зараз, у вільний час я можу поганяти м’яча, але це відбувається вкрай зрідка.

Твій персонаж Іван зустрічається із Натою. Які в тебе стосунки з Анею Трінчер у житті? 

Ну не сказати, що ми близькі друзі, але спілкуємося. Аня дивовижна дівчина і вона дуже близька мені по духу, тому що теж займається музикою.

Ти зараз у стосунках?

На жаль, а може і на щастя зараз в мене немає коханої. Моє серце вільне і я готовий до чогось дивовижного (посміхається)

Ти жалкуєш про якісь свої вчинки? Хотів би повернути час назад? Що б змінив? 

Єдине, про що можна шкодувати в житті, це про те, що ми приділяємо надто мало уваги нашим близьким. Про решту жаліти неможливо, якщо в якийсь момент ти зробив певний вчинок, то ти хотів саме цього і звинувачувати себе або ще кого-то безглуздо. Всі наші вчинки в минулому роблять нас тут і зараз справжніх.

Розкажи, про що ти мрієш? 

Я мрію зібрати Олімпійський! З такою командою як у мене не зробити це просто не вийде!

Які плани на майбутнє? 

22 лютого відбудеться мій перший сольний концерт в столичному клубі Atlas. На цьому концерті я презентую свій дебютний альбом! Дуже чекаю цього дня і старанно до нього готуюся. У нас вже є вся концертна програма і я дуже сподіваюся, що вона сподобається моїм слухачам!

Новини по темі