Анна Трінчер розповіла, що зміниться в житті її героїні у продовженні Школи

Школа
Анна Трінчер розповіла про другий сезон серіалу Школа

Акторка заінтригувала змінами у популярному серіалі.

Поділитися:

Акторка та фіналістка Голосу країни-8 Анна Трінчер, яка виконала роль Нати у популярному серіалі Школа на 1+1, прикрасила обкладинку популярного журналу Телескоп. У відвертому інтерв’ю улюблениця українських глядачів поділилася подробицями зі зйомок другого сезону стрічки та складнощі у стосунках з однолітками в реальному житті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер розповіла про стосунки з колегою зі Школи

Анна розповіла про перипетії, які очікують на її героїню у другому сезоні серіалу Школа. Недитячі ігри, про нових героїв та захоплення, які дозволять Наті вийти із тіні Лоли:

«Не можу не поділитися радістю із читачами - у другому сезоні в житті моєї героїні з'явиться музика. Мене ж глядачі знають не тільки як Нату з серіалу Школа, а й як співачку Анну Трінчер, фіналістку Голосу країни. У Нати в серіалі також з'явиться мама, яка дуже схожа на мою рідну. Вони обидві такі ж наполегливі, впевнені і сильні жінки, які об'єднують всю сім'ю. Думаю, багатьом глядачам також буде цікаво спостерігати за інтригами, які будуть відбуватися в учительській. Складні стосунки між вчителями приведуть до несподіваних наслідків».

Також акторка згадала, як ще з дитинства мріяла про сцену та популярність:

«Ми нещодавно зустрічалися з подругою мами, і вона розповіла мені про те, що переглядала відео з мого дня народження 10 років тому. На відео я всім гостям свята заявила: «Ось побачите, дуже скоро ніхто не зможе послухати радіо і не почути мою пісню». Після цього я переконалася в тому, що думки і мрії матеріальні», - із посмішкою поділилася спогадами дівчина.

Окрім того, юна зірка розповіла про стосунки із однолітками у власній школі та про виклики підліткового життя, із якими їй доводиться стикатись:

«Зізнаюся, через щільний знімальний графік мені важко було поєднувати уроки у школі та творчі заняття. Крім того, у мене не дуже дружній клас. У колективі, який не працює як один організм, дуже важко творити, працювати і вчитися. А напередодні випускного ми дуже посварилися, через що доведеться випуск святкувати окремо, адже ніхто не хоче поступатися. Але варто зазначити, що з викладачами у мене все відмінно, вони розуміють мене як особистість і дозволяють розвиватися та встигати здавати іспити».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер зізналась, як готується до шкільного випускного

 

Новини по темі