Богдан Осадчук: Я зростав у жіночій компанії

Школа
Тоха зі Школи: Інтерв'ю з актором Богданом Осадчуком

Відверта розмова з актором серіалу Школа

Поділитися:

Богдан Осадчук ексклюзивно для сайту 1plus1.ua розповів про своє дитинство та стосунки з рідними. Читайте інтерв'ю з актором популярного серіалу Школа

Привіт, Богдане. Вітаю з прем’єрою нового сезону серіалу Школи. Розкажи, чого чекати глядачам від Тохи?

Мій герой Тоха відкриється зовсім з іншого боку. Він взагалі змінюється від сезону до сезону. Цього разу ви побачите його глобально інакшим. Не таким Антоном, якого глядачі звикли бачити. Скажу, що фінал цього сезону вас здивує. Він буде дуже насичений і з солодким присмаком в кінці.

Ти сам змінюєш свого персонажа, чи маєш якісь установки від режисера?

Я іду від принципу, що робота над персонажем робиться разом з режисером. Він дає задачу, а ти відштовхуєшся від задачі і твориш. Тому це завжди спільна робота.

Яким для тебе був 2018 рік? Що змінилося?

Мій 2018 пройшов дуже насичено. Я побував у багатьох нових місцях. Я вступив до ВИШу, про який мріяв з 9 класу. Змінився мій темп життя, він став дуже швидким.

Вперше побував у Буковелі, вперше став на лижі. Пережив падіння, і різні курйози. Головне у цьому спорті – навчитися гальмувати. Коли вмієш гальмувати, то жодна гірка не страшна. Моє перше гальмування пройшло успішно, чому я дуже радий.

Спочатку хотів на сноуборд стати, але Аня мене вмовила на лижі. В дитинстві я катався на лижах з дідусем. Пам'ятаю, як ми долали різні гірки. Тому я трохи згадав, як це.

Під час відпочинку фанати часто підходили за селфі?

Дуже приємно, коли люди підходять і говорять подібне, бо вони дарують тобі свою енергію. Це, як ніщо інше, мотивує розвиватися далі і ще більше працювати. Я ніколи не відмовляю у селфі людям. Мені це дуже приємно.

Як складаються стосунки з Анею Трінчер. Ви вже довго разом. У тебе серйозні наміри?

Ми зустрічаємось вже 10 місяців. Поки ми одне одного наповнюємо. Кохання, яке у нас є, допомагає нам розвиватися і дає мотивацію ставати кращими одне для одного в першу чергу.

Поки ми закохані, планів не будуємо. Це приємне почуття нас гріє.

Аня не ревнує до прихильниць?

Насправді мої прихильниці ще досить юні, їм 12-13 років. Тому, я думаю, немає приводів ревнувати.

Ти вступив на акторський вже після того, як став зіркою відомого серіалу. Чи вплинуло це якось на результат вступу?

Коли я вступав, я не дуже хотів, щоб комісія знала, що я вже знімаюся. Хотів, щоб рішення приймали за моїми можливостями. Спершу мені поставили дуже низькі бали. Мене це вибило з колії настільки, що я навіть не хотів йти на другий тур.

Але мій тренер з акторської майстерності мені сказав: краще зробити, ніж не зробити і жалкувати потім. І я вирішив піти на другий тур. Так і вступив.

Розкажи, чому і коли вирішив стати актором?

Я вирішив вчитися акторській майстерності після першого свого кастингу, який я пройшов. На пробах потрібно було зіграти переляк, і тоді за це взялась моя мама. Вона точно знає, як мене налякати :)

Я так природньо налякався в кадрі, що мене одразу затвердили. Тоді я грав Адольфа Гітлера у дитинстві. Мене так вразили зйомки, що я вирішив стати актором і записався до театральної студії .

Розкажи трохи про університет. Тобі подобається навчання? Що дається найважче?

Дуже подобається навчання. Атмосфера у творчому ВНЗ особлива - заходиш в універ, а там чутно звуки гітари, саксофону, віолончелі. Коли я кажу своїм знайомим, що на парах ми вчимося передавати імпульс, то мене питають, чим ви там взагалі займаєтесь? Попри те, що зовсім не можна прогулювати заняття, мені і не хочеться цього робити.

Як твої одногрупники ставлятся до того, що в їхній групі вчиться зірка серіалу?

Насправді одногрупники дуже адекватно реагують, навіть жартують над цим. Мовляв – ти ще школяр, а ми вже студенти…

Як змінилося твоє життя після серіалу Школа?

Серіал почав формувати мою особистість з нового боку. Стало легше знаходити спільну мову з різними людьми. Цей досвід просто безцінний.

Окрім того, змінився ритм життя. Ми з Анею заради зйомок навіть відмінили дві поїздки, які довго планували.

А найголовніше, що мені подарувала Школа, – це Аню.

В тебе є улюблені стрічки? Яке кіно дивишся?

Марлон Брандо – це мій улюблений актор. Дуже талановитий. Він мене вражає. «Трамвай Бажання» з його участю можу передивлятися багато разів.

Як минуло твоє дитинство?

Я зростав у жіночій компанії. Мене оточувала любов мами та бабусі. Більшу роль у вихованні навіть відіграла бабуся, бо мама працювала, щоб мене забезпечити.

Ці жінки вкладали мені в голову справжні цінності. Усі питання потрібно вирішувати словами – це те, що мені постійно говорили мама та бабуся. Зараз я цією порадою постійно користуюся. 

Хто тебе надихає?

Більше всього мене надихають мама, бабуся та Аня. Ці три жінки надзвичайно впливають на моє життя. Кожна їхня думка або критика дуже важливі для мене. Я можу отримати від них стовідсоткову  підтримку в моменти вагань, або у важкі моменти.

Побажай щось нашим читачам.

Я бажаю вам знайти своє і своїх. Це надзвичайно важливо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер і Богдан Осадчук виконали разом пісню про кохання (зворушливе відео)

Новини по темі