Не чіпай мене: Андрій Бойко присвятив новий трек колишній дівчині

Школа
Андрій Бойко - новий трек

Виконавець передає свій біль від вимушеного розставання.

Поділитися:

Співак і актор популярного серіалу Школа Андрій Бойко знову тішить шанувальників новим треком. Пісня «Не чіпай мене» увійде до майбутнього альбому артиста. У ній виконавець передає свій біль від вимушеного розставання.

«Дуже хотілося написати такий трек, де я залишу щось особисте. Справжні почуття, які переживав від початку до кінця, відкриваючи душу навиворіт.

Якщо бути щирим, то в пісні «Не чіпай мене» я співаю про відносини з колишньою дівчиною.

На своєму досвіді, можу сказати головне - цінуєте свою кохану людину, будьте чесними, підтримуйте один одного. Якщо розумієте, що це саме «вона» або «він» - тримайтеся за нього всім серцем. Якщо «не твоя» - відпустіть людину, якомога раніше. Хочу сказати велике спасибі моїй команді, лейблу IKRA MUSIC за 24 години безперервної роботи на студії, де ми створюємо пісні, які не залишать слухачів байдужими», - не приховуючи думок, коментує Андрій.

ЧИТАЙТЕ АТКОЖ: Андрій Бойко: Цікаві факти про співака та актора

За словами артиста, в пісні описуються відносини, в яких присутній неймовірно сильний магнетизм. Однак стосунки супроводжуються непорозуміннями, сварками, конфліктами, і як результат - обидва партнери постійно страждають. У такій ситуації єдиним виходом залишається - вимушений розрив.

Нагадаємо, що 22 лютого в клубі Atlas Андрій Бойко представить свій перший сольний концерт «Світ на двох». Зараз артист активно готується до грандіозної події, обіцяє здивувати неординарним альбомом, шоу і зірковими гостями.

Новини по темі