Ольга Шевченко (Таня зі Школи) з'явиться у кліпі відомого гурту

Школа
Таня зі Школи зіграла у кліпі відомого гурту

Вокаліст DETACH присвятив кліп колишній коханій дівчині.

Поділитися:

У День всіх закоханих група випустила відео на пісню Bridges з альбому D.R.A.M.A. Кліп зовсім не схожий на все те, що DETACH випускали раніше, в кадрі фігурує тільки вокаліст Олексій Веренчік, якому блондинка вириває серце. Роль примари з минулого виконала Оля Шевченко, добре відома за роллю рудої Тані з гучного серіалу Школа.

Глядачі давно звикли до того, що більшість відео DETACH - це тролінг, і вкрай рідко в них порушуються серйозні теми. А тим більше теми відносин між хлопцем і дівчиною. Кліп Bridges здивував фанів гурту.

У кожного з нас є свої примари з минулого, які, здавалося б, і відпустили, але не на сто, а на дев'яносто дев'ять відсотків.

Але цього одного відсотка часто достатньо для того, щоб отруювати тебе зсередини. Непомітно воно розповзається по організму як метастази раку, ламає твої крила і тягне на дно. У якийсь момент я зрозумів - щоб поставити остаточну крапку, на тисячу відсотків, я повинен прокричати про це максимально голосно. Так, щоб почули всі».

Фото: кадр з кліпу D. R. A. M. A.

В чому власне був драматизм і токсичність даних відносин Олексій Веренчік ділитися не бажає:

Я - чоловік, я ніколи не стану говорити нічого поганого про жлдну жінку. Це недопустимо.

Ці відносини закінчилися досить давно, немає сенсу копатися в минулому. Головне - зараз я на тисячу відсотків упевнений, що поставив на них крапку, а минуле нарешті пішло туди, де йому місце. І просто фізично відчуваю, як я можу вільно дихати і як за спиною виростають крила».

Актриса Оля Шевченко грає саме того привида з минулого.  У серіалах та кліпах дівчина знімається з раннього віку. За словами самої Олі, з творчістю DETACH вона знайома вже три роки. А 6 квітня навіть збирається разом з батьками відвідати презентацію нового альбому в Києві в клубі ATLAS.

«Ми давно дружимо з Льошею, тому коли він покликав мене зіграти роль в новому кліпі гурту - погодилася. Особливо, коли дізналася, що мені доведеться зіграти колишню, що розбила йому серце. Це цікавий акторський досвід. Що ж з приводу провокативної сцени з поцілунком: нашу дружбу він абсолютно не зіпсував».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Таня з серіалу Школа відверто розповіла про свої татуювання

Кліп Bridges знімали в грудні, вночі температура досягала мінус десяти градусів, а знімальний павільйон практично не отоплювався. Штучну кров постійно доводилося підігрівати, щоб вона не перетворилася в желе, а сам вокаліст групи, за його словами, ледве не помер від холоду, оскільки був лише в одній футболці. Сцену вдалося зняти з першого дубля. До слова, клітка, з якої протягом кліпу намагається вибратися Олексій Веренчік, раніше фігурувала в одному з кліпів Потапа і Насті. Всі декорації для Bridges створював популярний художник-декоратор Віктор Бучковський.

Новини по темі