ТОП-9 фільмів з Шарліз Терон

9 найкращих кінострічок з Шарліз Терон

Дивіться підбірку фільмів з Шарліз Терон в головній ролі.

Поділитися:

Шарліз Терон – королева перевтілень. Вона може бути наївною закоханою дівчиною, фатальною жінкою, жертвою чи супергероїнею із залізною хваткою. Акторка навіть двічі пожертвувала своєю фігурою для того, щоб отримати роль. Фільми з Шарліз – дуже різні, під будь-який настрій.

Ми обрали 9 найпопулярніших фільмів з акторкою, тож читайте статтю і зберігайте щось для себе!

1. Небезпечний бізнес, 2018

Комедія і трилер одночасно, фільм розповідає про пригоди невдахи-менеджера у Мексиці. А молода, самовпевнена і дуже витончена Шарліз грає роль сучасної бізнес-вумен. Вона знає, чого хоче і прекрасно розуміється на тому, як спокушати чоловіків. І хоча у фільмі Терон з’являється епізодично, його варто подивитись. Хоча б тому, що стрічка вражає своїм безперечним стилем і чудовим гумором.

 

2.  Мільйон способів втратити голову, 2014

Якщо ви полюбляєте американський вестерн і чорний гумор – цей фільм для вас. Кіно точно не можна назвати сімейним: краще залиште його для перегляду з веселою компанією друзів. Сюжет фільму нехитрий, кінострічка геть позбавлена цензури, то ж приготуйтесь до того, щоб побачити Шарліз в зовсім незвичному  амплуа. Це шкільна вчителька, що зваблює ковбоя-невдаху і вміє стріляти одночасно з двох пістолетів.

3. Таллі, 2018

Трагікомедія із дуже непередбачуваною кінцівкою. Ви будете здогадуватись про деякі речі під час перегляду, та остаточно їх зрозумієте лише тоді, коли це запланував режисер. Шарліз фантастично вжилась в роль і навіть набрала 23 кілограми ваги для цього фільму. Якщо у вас є бажання поміркувати над тим, яке воно, життя заклопотаної матері – дивіться фільм Таллі.

4. Адвокат диявола, 1997

Іноді необхідно передивлятись класику. Кожного разу можна по-новому сприймати одну і ту саму історію. У фільмі Адвокат диявола піднімаються питання моралі й справедливості, стосунків чоловіка й жінки, питання вірності і внутрішньо-сімейних конфліктів. До того ж, саме кінострічка Адвокат диявола принесла 21-річній Шарліз шалену популярність.

5. Правила виноробів, 1999

Події фільму відбуваються під час Другої світової війни. Головний герой – юнак, сирота, який ще зовсім не знає життя і хоче знайти своє місце у світі. Хлопець їде з притулку, де провів своє дитинство, закохується і впадає у забуття. Героїня Шарліз Терон закохується в головного героя і показує йому життя таким, яке воно є. Кінострічка насичена «емоційними атракціонами», тож готуйтесь пережити разом з героями кохання, розчарування і дикий жаль одночасно з радістю.

6. Монстр, 2003

Справжня кримінальна драма. Дитинство Ейлін Уорноз, яку зіграла Шарліз, було пов’язане з наркотиками і насильством. Дівчина подорослішала, і життя не дало їй жодного шансу вибратись зі світу, в якому вона живе. Ейлін працює повією і перебуває у стосунках із жінкою-лесбійкою. Одного разу почуття ненависті до чоловіків переповнюють її і вона стає серійною вбивцею. Кінострічка Монстр побила рекорди за кількістю премій і номінацій, які отримала Шарліз Терон.

7. Голова у хмарах, 2004

Події вібуваються у 1930-х роках. Героїня Шарліз – розпещена і дуже багата дівчина. З першого погляду здається, що вона живе лише для себе, але чи так воно насправді? Молодий хлопець Гай до безтями закохується в неї і намагається розгадати її загадки. Але тут з’являється нова перепона – подруга героїні Шарліз – і стосунки між двома перетворюютсья на любовний трикутник.

8. Шалений Макс: Дорога гніву, 2015

Вам цікаво, якими стануть люди після Апокаліпсісу, коли зникнуть всі заборони і правила? Мужній, харизматичний і брутальний Том Харді рятується від тиранії разом із Імператрицею Фуріозою. Стимпанкові автомобілі, пристрасть і небезпека – що ще чекає на героїв фільму і чи вдасться їм зберегти в собі людяність?

 

Уілл Сміт – антигерой сучасності. Він має суперсилу, але не хизується нею, завжди показуючи антисоціальну поведінку. Хенкок став таким через нерозділене кохання. Але проходить час, він закохується знову і… Хто ж знав, що ця дівчина також може літати, битися і підіймати в повітря автомобілі. Яка вона, любовна історія двох незвичайних супергероїв?

 

Новини по темі