Перші серії другого сезону серіалу «Школа» побили рекорди на Youtube

Школа

27 серпня о 20:30 на телеканалі «1+1» відбулася прем’єра другого сезону популярного україномовного серіалу «Школа» про актуальні проблеми підлітків.

Поділитися:

Перші чотири серії стрічки перетнули межу в 1 мільйон переглядів на Youtube кожної серії за рекордно короткий термін - два дні. А п’ята та шоста серії наближаються до цієї позначки. У порівняні з першим сезоном, нові серії стрічки Школа.Недитячі ігри вдвічі швидше зібрали таку кількість переглядів.

Шоста серія нового сезону Школи очолила тренди українського Youtube. На канал серіалу, який вже отримав срібну кнопку Youtube, підписано понад півмільйона користувачів! А кожне відео збирає тисячі коментарів, у яких фанати стрічки діляться своїми враженнями про події у житті улюблених героїв.

Нагадаємо, нещодавно відбулася прем’єра другого сезону серіалу «Школа» на телеканалі «1+1». У нових серіях улюблені герої будуть змагатися за популярність у школі. Також глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській, і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчинкою в школі. Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса, і від кого вагітна його колишня кохана Мері.

Також у другому сезоні з’явилися нові актори. Це популярний блогер Данило Черкас, конкурентка героїні Лізи Василенко - Марія Кондратенко, співачка та переможниця народного кастингу Христина Олексюк, зірка серіалу «Центральна лікарня» В’ячеслав Богушевський, юна акторка Власта Грабовська, зірка серіаліті Богдан Шелудяк та багато інших .

Дивіться другий сезон серіалу «Школа» з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі «1+1».

Також серіал можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тарас Тополя написав пісню для актора Школи

Новини по темі