Популярний блогер став новим актором серіалу «Школа» на «1+1»

Школа

Телеканал «1+1» показав трейлер другого сезону серіалу «Школа», у якому був презентований новий актор стрічки.

Поділитися:

Популярний блогер Данило Черкас із псевдонімом Даня Вегас втілить на екрані роль загадкового хлопця із минулого життя Ніки, який погрожував дівчині по телефону. Цікавим є те, що героя у стрічці також звуть Данею.

"Мій герой - це той самий хлопець, який у першому сезоні надсилав повідомлення із погрозами головній героїні стрічки, Ніці.

Цього навчального року він перейде до класу, де навчається дівчина, і у нього стане ще більше можливостей, щоб нашкодити їй. 

"Але всі вчинки мого героя мають пояснення. У його минулому трапилася трагедія, до якої причетна Ніка. А от що саме сталося, та чому він прагне завдати їй неприємностей, стане відомо глядачам у нових серіях», - прокоментував Данило.

Данило Черкас - популярний серед підлітків блогер. Його Instagram має 162 тис. фоловерів, а на власному Youtube каналі хлопець зібрав 53 423 підписників. Даня публікує огляди актуальних події в житті молоді, гумористичні ролики та мотивуючі відео про те, як покращити фізичну форму.

До речі, нещодавно також стало відомо, що актор В’ячеслав Богушевський, відомий глядачам після ролі у популярній стрічці «Центральна лікарня», також з’явиться у новому сезоні серіалу «Школа» у ролі успішного хірурга Макса.

Також, пройшовши народний кастинг у соціальних мережах, до команди стрічки доєдналася юна співачка Христина Олексюк.

Окрім того, трейлер нового сезону «Школи» заінтригував глядачів кадрами із вагітною нареченою Алекса Мері, поцілунками Лоли та старшого від неї хірурга Макса, а також скандалом між Катериною Анатоліївною та Дариною Петрівною.

Нагадаємо, у другому сезоні серіалу «Школа» глядачі дізнаються, які таємниці викладачі приховують в учительській і чи зможе Лола залишитися найпопулярнішою дівчинкою в школі і повернути Пашу. Крім того, в нових серіях стане відомо, як будуть розвиватися стосунки Каті і Алекса. Ще однією інтригою сезону залишається те, як складеться життя вимогливою і суворої Дарини Петрівни, і чи зможе вона повернути владу в школі в свої руки.

У нових серіях 10-Б стане випускним класом - 11-Б, в стрічці з'являться нові герої - учні 10-Б, з якими головним героям доведеться боротися за лідерство в школі.

Прем'єра другого сезону стрічки відбудеться у новому телевізійному сезоні на телеканалі «1+1».

Також серіал можна буде переглянути на онлайн-платформі 1+1 video. Це власний VOD-сервіс, який об'єднує весь контент, що був показаний в ефірі телеканалів групи, й дає змогу дивитись улюблені серіали та шоу на будь-якому пристрої в будь-який час.

Новини по темі