Прем'єра! Анна Трінчер презентувала кліп з акторами серіалу Школа

Школа

Пісня присвячена усім старшокласникам, у житті яких незабаром відбудеться випускний.

Поділитися:

Сьогодні о 20:45 на телеканалі 1+1 відбудеться довгоочікувана прем’єра продовження другого сезону серіалу Школа. Випускний. У новій частині улюбленці глядачів продовжать боротьбу за популярність у школі, готуватимуться до вступу в омріяний університет, а також випускний клас стане останньою можливістю налагодити стосунки з батьками.

Напередодні прем’єри стрічки, акторка Анна Трінчер, яка виконала роль Нати у серіалі Школа, у ранковій студії Сніданку з 1+1 презентувала нову пісню – «Школа», а також кліп на трек з акторами серіалу. Варто зазначити, що кліп Аня знімала в тій самій школі, де створювався серіал, а на знімальний майданчик дівчина також запросила Богдана Осадчука (Тоха), Карину Чернявську (Ася), Ірину Кудашову (Ніка), Сашу Петренко (Паша), Яніну Андреєву (Катя), Микиту Вакулюка (Алекс) та інших.

«Цю пісню я присвячую серіалу та всім, хто створював «Школу» разом з нами. Стрічка змінила не тільки моє життя, але і всіх інших акторів.

Ми вперше на українському телебаченні відкрито та чесно показали проблеми підлітків, на які дорослі часто не звертають увагу.

Серіал відкрив очі батькам, які досі гадали, що діти до 11 класу граються ляльками та машинкам. Сподіваюся, що дорослі після перегляду серіалу знайдуть в собі сили та поговорять відверто зі своїми дітьми», – зазначила Анна Трінчер.

Також акторка привідкрила таємницю з приводу чуток про її одруження із партнером по знімальному майданчику – Богданом Осадчуком.

«Так, дійсно,  нещодавно ми вперше з Богданом прикрасили обкладинку журналу «Отдохни!», в інтервю якому розповіли про наші стосунки. Ми дуже хвилювалися перед виходом номеру, адже це наша перша спільна обкладинка. В інтервю я зізналася, що поки що ми не плануємо одружуватися, у нас зовсім інші плани – кар’єра, подорожі, навчання», – розповіла акторка.

Подивитися кліп Анни Трінчер на пісню Школа можна на нашому сайті: 

Нагадаємо, серіал Школа – перший україномовний серіал про актуальні проблеми підлітків. Виробництвом стрічки займається 1+1 Продакшн. Продюсери – Олександр Ткаченко, Ольга Слісаренко, Дарина Жукова, Ксенія Чорна, Володимир Андріюк.

Головні ролі в серіалі Школа виконують Яніна Андреєва, Микита Вакулюк, Олена Курта, Єлизавета Василенко, Олександр Петренко, Ірина Кудашова, Анна Трінчер, Карина Чернявська, Олег Виговський, Богдан Осадчук, Данило Черкас (Вегас).

Також, група 1+1 медіа оголосила про продаж раннього доступу до допрем'єрного показу продовження другого сезону популярного серіалу Школа для користувачів мобільного додатку 1+1 video. Вартість перегляду нових серій раніше, ніж вони вийдуть у телеефірі, складе 49 грн. Купити ранній доступ та отримати можливість побачити продовження серіалу шанувальники можуть вже з 1 березня.

Варто зазначити, що телеканал 1+1 створив анонімний онлайн-щоденник Тільки нікому не кажи, у якому кожен може написати листа тому, кому не може висловити свої переживання у реальному житті. Мета проекту – допомогти підліткам говорити про свої проблеми та переживання, які характерні для шкільного віку, навчити ділитися власними емоціями, а батькам – дати змогу дізнатись, чим насправді живуть сучасні діти та навчитися краще їх розуміти. 

За підтримки ЮНІСЕФ Україна на сайті вже з’явилися інтерв’ю з психологом Марією Макухою та акторами серіалу Школа Анною Трінчер, Кариною Чернявською, Богданом Осадчуком, Яніною Андреєвою, Оленою Куртою та Олександром Петренко. У них улюбленці глядачів та професійний психолог обговорюють найскладніші проблеми підлітків – процес підготовки до ЗНО, перше кохання, зраду друзів, проблеми з батьками, булінг та фізичне насильство.

Новини по темі