Анна Трінчер розповіла про своє невзаємне кохання

Школа
Ната зі школи розповіла про своє нерозділене кохання

Акторка серіалу Школа поговорила з психологом про актуальні проблеми більшості підлітків.

Поділитися:

Вже 4 березня на телеканалі 1+1 відбудеться прем’єра продовження другого сезону україномовного серіалу Школа. Випускний, який розповідає про актуальні проблеми підлітків.

Стрічка завоювала надзвичайну популярність завдяки реалістичному відображенню справжнього життя школярів. У соціальних мережах підписники часто пишуть про те, що переживають схожі проблеми у власній школі.

Також підлітки діляться своїми переживаннями на сайті Тільки нікому не кажи. В одному із роликів, зірка серіалу Школа. Випускний Анна Трінчер поговорила з психологом про нерозділене кохання, стосунки на відстані та сексуальні стосунки. Також дівчина поцікавилася, як коректно відмовити хлопцю, якщо він не подобається.

Дивіться відео-розмову зірки серіалу Школа з психологом.

Сьогодні підлітки розпочинають серйозні стосунки досить часто. Наявність хлопця чи дівчини для підлітків – це ознака певного статусу, розповідає психолог Марія Макуха.

Не вступайте в стосунки тільки тому, що в цьому є певний престиж.

Психолог зазначає, що можна уникнути багатьох проблем, якщо перед тим, як вступати у сексуальні стосунки, дівчина задасть собі запитання, «Чи дійсно я цього хочу?»

Не втягайте себе у ті стосунки, які не принесуть радості.

Якщо ж ви зіткнулися із нерозділеним коханням, психолог радить спрямовувати ці почуття в творчість. Це може бути музика, поезія, або театральні перформанси. Головне, не блокувати у собі почуття, адже це може викликати порожнечу, зазначає психолог Марія Макуха.

Нагадаємо, Тільки нікому не кажи – це анонімний онлайн-щоденник, створений телеканалом 1+1, у якому кожен може написати листа тому, кому не може висловити свої переживання у реальному житті. Мета проекту – допомогти підліткам говорити про свої проблеми та переживання, які характерні для шкільного віку, навчити ділитися власними емоціями, а батькам – дати змогу дізнатись, чим насправді живуть сучасні діти та навчитися краще їх розуміти.

ЧИТАЙТЕ АТКОЖ: Богдан Осадчук поговорив із психологом про стосунки в родині

На сайті вже з’явилися інтерв’ю з психологом Марією Макухою та акторами серіалу Школа Анною Трінчер, Кариною Чернявською, Богданом Осадчуком, Яніною Андреєвою, Оленою Куртою та Олександром Петренко.

Тут улюбленці глядачів та професійний психолог обговорюють найскладніші проблеми підлітків – процес підготовки до ЗНО, перше кохання, зраду друзів, проблеми з батьками, булінг та фізичне насильство.

Новини по темі