Прем'єра! Зірка серіалу Школа презентувала першу україномовну пісню (відео)

Школа
Оля Шевченко зваблює ультракороткими шортами в новому кліпі (ВІДЕО)

Оля Шевченко змусить тебе танцювати цього літа!

Поділитися:

Оля Shelby, відома роллю рудої Тані в популярному підлітковому серіалі Школа всерйоз зайнялася своєю співочою кар'єрою. Артистка потішила фанів запальною піснею «До неба», яка за своїм настроєм максимально відрізняється від попереднього ліричного треку «Слышишь».

Слова і музику до цього треку написала сама Оля, допомагав її санудпродюсер і товариш Тимофій Решетько. Він же зробив аранжування треку спільно з Michael Boosin (відомим по першому хіту Maruv «Drunk Groove»).

— Ця пісня, як і попередня, також про кохання, але зараз я вже співаю не про смуток і відстань, а про світлі почуття, закоханість і романтику. Знаєте той самий зворушливий і світлий період, коли на початку стосунків одне без одного складно навіть дихати, світ бачиш у яскравих рожевих фарбах і перебуваєш у божевільній ейфорії?

Пісня «До неба» була написана раніше, ніж «Слышишь», але її момент настав зараз — влітку, коли саме час закохуватися і насолоджуватися романтикою перших поцілунків!

Цієї весни відбувся тур серіалу Школа, в рамках якого пройшло двадцять сім концертів. Для Олі це стало ще одним підтвердженням того, наскільки вона не уявляє життя без великої сцени.

— Я завжди любила сцену і співаю майже з дитячого садка, але тур Школи — це щось! Велика сцена, тисячі шанувальників, їх сльози радості... У такі хвилини мені здавалося, що я сама помру від щастя! Нещодавно найдорожча людина зробила мені суперподарунок — відвезла мене до Барселони на концерт мого улюбленого співака Еда Ширана. Я підспівувала його пісням і плакала від щастя!

І це неймовірно, коли ти бачиш, як хором підспівують уже твоїм авторським пісням.

Вперше я відчула ці емоції в турі зі Школою, коли глядачі підспівували треку «Слышишь», я потім довго не могла відійти від цих почуттів!

Трек «До неба» супроводжується яскравим літнім lyric-відео. Пост-продакшн ролика займався товариш Олі, фронтмен групи DETACH і співвласник студії Hdsht Studio Олексій Веренчік.

— Моїх шанувальників завжди цікавило моя життя, те, яка я за кадром. У цьому ролику ми вирішили не вигадувати якихось історій, а просто показати кілька годин мого звичайного життя, моїх емоцій, коментує Оля. — Я зараз відчуваю саме такі літні емоції, якими наскрізь просякнутий цей трек, і дуже хочу розділити їх зі своїми шанувальниками!

Дивись lyric-відео на нову пісню Олі Шевченко «До неба»: 

Читай усі новини про співачку і акторку Школи Олю Шевченко: 

1. Зірка Школи Ольга Шелбі розповіла, чому приховує свого бойфренда

2. Оля Шевченко вразила екстремальним відео, від якого завмирає серце

3. Оля Шелбі сколихнула мережу новинами про поповнення

Новини по темі