Трінчер та Осадчук розповіли про своє життя після закінчення серіалу Школа

Школа
Трінчер та Осадчук розповіли, що хочуть робити після зйомок у серіалі
1plus1.ua

Актори Анна Трінчер та Богдан Осадчук незабаром святкуватимуть річницю романтичних стосунків.

Поділитися:

Аню, Богдане, привіт. Як почуваєтеся після завершення серіалу Школа?

Богдан: Мені надзвичайно шкода, що ця історія підійшла до завершення. Я вже сумую.

Аня: А мені не хочеться думати, що серіал закінчився і життя закінчилося. Цей серіал нам дав стільки можливостей для нових стартів! Після серіалу усе тільки починається. Плани просто неймовірні. У мене взагалі залежність від публіки, від оплесків. Коли я довго без своєї фан-сім’ї, у мене починається депресія.

Богдан: А ще Аня залежна від соцмереж. Не знаю навіть, як з цим боротися.

Аня: А Бодя залежний від цукру. Дуже вже любить солодке.

Вже зовсім скоро ви святкуватимете свою першу річницю разом. Як плануєте дивувати одне одного?

Аня: Ми зараз розкажемо вам свої плани і вони не збудуться, як це зазвичай буває. І сюрприз не вдасться. Не знаю, як Бодя, а я вже почала готуватися. Маю грандіозний план.

Ви знаєте, я раніше навіть не сподівалася зустріти людину, з якою буду у стосунках цілий рік. Та ще й у таких, щоб кожного дня разом. Ми справді щодня знаходимо час одне для одного. Навіть і не мріяла, що мене хтось зможе витримати цілий рік нон-стоп, бо я дуже полюбляю випробовувати чоловічі нерви.

Подейкують, що після виходу серіалу Школа, який став неймовірно популярним, дуже легко спіймати зіркову хворобу. Ви не відчуваєте, що могли також піддатися слабкостям?

Аня: Якщо б я виграла вже чотири Греммі, я б ще подумала, чи не захворіти б мені часом зірковою хворобою. (сміється) Але я ще не досягла таких вершин, щоб мати право на зіркову хворобу.

Звичайно, пишатися є чим. Я вбачаю суть життя у тому, щоб багато працювати та розвиватися і не витрачати час на гордість. Зірка у лобі лише уповільнює цей процес.

Серіал Школа вам приніс сотні тисяч підписників у соцмережах. Тепер ви лідери думок, відчуваєте за собою відповідальність?

Богдан: Звісно ми стараємось нести правильний меседж. Ми розуміємо, що наші підписники можуть повторювати за нами, тому не показуємо поганий приклад. Взагалі, ми ведемо здоровий спосіб життя. Тож нам нічого приховувати.

Аня: На жаль, у соцмережах зараз дуже багато бруду. Багато безвідповідальних блогерів, які дуркують, роблять пранки, а потім це призводить до дуже сумних наслідків. Я ж надихаю свою аудиторію на здійснення своїх великих планів, вчу не боятися йти за мрією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якою має бути сучасна дівчина: 5 пунктів Богдана Осадчука

Новини по темі