У серіалі Школа сьогодні з'явиться нова героїня

Школа
Нова героїня у серіалі Школа
1plus1.ua

Дівчинка з ДЦП зіграла роль у культовому серіалі.

Поділитися:

Сьогодні о 20:45 на каналі 1+1 вийде нова серія серіалу Школа. Глядачі побачать нову акторку, яка стала частиною популярного серіалу Школа. 

Дівчинка з ДЦП, яка понад усе мріяла зіграти в одному серіалі з улюбленими акторами, отримала можливість здійснити свою мрію. Команда проекту здійснимрію під керівництвом Лідії Таран втілили мрію Поліни. Дівчинка увесь день провела на знімальному майданчику, спілкувалася з режисерами, операторами та акторами серіалу, а найголовніше – зіграла свою першу першу справжню роль. 

Цей серіал нагадує мою власну школу, а його герої вчать мене ніколи не здаватися, не складати руки, вони доводять, що з будь-якої ситуації завжди є вихід, - поділилася з нами юна мрійниця.

Зйомки відбулись наприкінці осені, і малеча з нетерпінням очікувала нового сезону серіалу. Адже тепер їй цікаво не лише дізнатися подальшу долю улюблених героїв, з якими встигла познайомилась на знімальному майданчику, а й побачити себе на екрані.

І вже сьогодні глядачі зможуть подивитися на акторську роботу юної мрійниці. Тож не пропустіть вихід нової серії Школа сьогодні о 20:45 на 1+1.

Нагадаємо, Поліні – 12 років. Від народження вона страждає на ДЦП, не може самостійно ходити і працювати руками, однак затримки у психічному розвитку немає. Дівчинка навчається у звичайній загальноосвітній школі в інклюзивному класі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки Школи розповіли, що робитимуть після завершення серіалу

Новини по темі