Зірки Школи розповіли, що робитимуть після завершення серіалу

Школа
Актори серіалу Школи розповіли, що робитимуть по завершенню серіалу

У них великі плани!

Поділитися:

Днями відбулася онлайн-зустріч з акторами суперхіта телебачення — серіалу Школа. У прямому ефірі вони відповіли на запитання своїх прихильників. Зокрема актори розповіли, чим планують займатися після закінчення серіалу та завершення їхнього .

«Я буду рухатися далі. Мене вже чекають в Америці. Побачимося на Netflix», — розсекретив своїх плани Даня Вегас.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Даня Вегас відверто розповів про свої комплекси та страхи

«Я навчаюся на акторку театру й кіно в Київському університеті культури і мистецтв. Мені подобаються заняття з акторської майстерності. Це ніби інший вимір. Мені цікаво поєднувати музику й акторство. Усе це мені приносить задоволення», — поділилася Анна Трінчер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Анна Трінчер розповіла про сварки з коханим Богданом Осадчуком

«Я бачу себе акторкою. Але в разі чого можу стати реп-виконавицею», — з гумором відповіла Ірина Кудашова… та зачитала «репчик».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Виходжу заміж у 19»: Іра Кудашова заінтригувала весільною сукнею

«Я зараз навчаюся в університеті Карпенка-Карого на курсі Богдана Бенюка. Тому спершу хочу закінчити навчання, а потім продовжити акторську кар’єру. Хочу розвиватися, чекайте на нові проекти з моєю участю — думаю, вони не за горами», — заінтригував Богдан Осадчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Богдан Осадчук: Я зростав у жіночій компанії

«Я хочу додатково пройти акторські курси. До того ж останнім часом цікавлюся психологією. Є ще деякі напрями в сценічному мистецтві, які мені подобаються, але поки про це рано розповідати», — розповів Олександр Петренко.

Переглянути онлайн-трансляцію зустрічі з акторами Школи Данею Вегасом, Ірою Кудашовою, Анною Трінчер, Богданом Осадчуком та Олександром Петренком можете у відео:

Новини по темі