Зірка серіалу Школа вперше виступить із сольним концертом

Школа
Андрій Бойко дасть концерт у Києві
Фото: @theboykoandrey

Андрій Бойко презентує свій дебютний альбом.

Поділитися:

Головний герой серіалу Школа, співак Андрій Бойко дасть свій перший сольний концерт. 22 лютого в 19:00 в столичному клубі Atlas артист презентує дебютний альбом «Світ на двох».

«Світ на двох» - ексклюзивний сингл, що вийшов на лейблі IKRA Music. Буквально за кілька днів після прем'єри, кліп отримав більше 1,5 000 000 переглядів, сотні схвальних коментарів від шанувальників, а також кліп отримав підтримку топових музичних телеканалів країни.

Для мене прем'єра «Світ на двох» стала справжнім стимулом і натхненням!

За декілька місяців ми з моєю командою лейблу IKRA Music записали перший сольний альбом, і я з великим задоволенням вже хочу його представити публіці! Упевнений, що кожна пісня знайде свого слухача, - розповідає Андрій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Андрій Бойко: Інтерв'ю з актором серіалу Школа

Фото: @theboykoandrey

За словами режисера-постановника концерту Яна Запольських, сольник здивує приємними сюрпризами:

Ми готуємо супер-пушку! Публіку порадуємо особливою атмосферою зі спецефектами, потужною хореографією, а також спеціальними зірковими гостями, які стануть невід'ємною частиною програми.

Квитки на сольний концерт «Світ на двох» можна придбати в касах за цим посиланням, а також в клубі Atlas. Нагадаємо, що нові серії другого сезону серіалу Школа розпочнуться на телеканалі 1+1 вже цієї весни. 

Новини по темі