Зірки серіалу Школа поділилися враженнями від фан-туру

Школа
Актори Школи розповіли про всеукраїнський фан-тур

Андрій Бойко, Оля Шелбі та інші актори розповіли про концерти в різних містах України.

Поділитися:

До кінця останнього фан-туру з акторами серіалу Школа залишилося лише декілька концертів. Яскраві шоу з улюбленими зірками відбудуться в Сумах, Чернігові, Києві та Одесі.

Попри такий напружений графік і втому, актори підліткової стрічки в захваті від насиченого місяця та спілкування з шанувальниками. Кожен з них отримав свій досвід та незабутні враження.

Карина Чернявська, яка у фан-турі відповіла «так» на пропозицію руки та серця свого коханого, зазначає:

Тур — це і важко, і водночас прекрасно. Прекрасно, адже для нас це великий досвід роботи на різних сценах, зустріч з фанатами, тривала робота в команді та витримка. Дякую всім, хто до цього причетний!

@karinamovie

Для Олі Шевченко подорож Україною з концертами дозволила більше дізнатися про рідну країну та відкрити для себе нові міста.

«Яка ж прекрасна у нас Україна, — поділилася зірка. — Так, безумовно, ми не можемо подивитися всі міста зсередини, тільки після вистав вночі. Але ви не уявляєте, наскільки я натхненна і дуже вражена містами, полями, горами, річками, озерами, їжею і людьми... Це настільки чудово, що неможливо передати словами. Ніколи не могла навіть подумати, що Україна зберігає в собі такі неймовірні місця і види».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Акторка серіалу Школа випустила кліп (відео)

@olya.shelby

Аналогічної думки й Андрій Бойко. За його словами, лише завдяки фан-туру він усвідомив, як сильно любить свою країну. Також актор та співак прокоментував атмосферу під час концертів:

Мене переповнюють емоції, я настільки щасливий від спілкування з фанами, від заряду їхньої енергії!

@theboykoandrey

Марія Кондратенко зізналась, що кожного разу, коли виходить на сцену під час фан-туру, не може стримати сліз. Крім того, години, проведені в дорозі, наштовхнули її на роздуми:

«Коли довгий час знаходишся далеко від дому, поза зоною комфорту, переосмислюєш дуже багато речей. Переглядаєш ставлення до своїх близьких, розумієш, хто насправді поруч, а хто лише прикидався. Я  дуже рада, що життя мені дає такий шанс! Просто насолоджуюся моментом і живу кожну секунду».

@mmagic_official

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Актори Школи поділилися особистими фото з фан-туру 2019

Більше про фан-тур можна прочитати за посиланням. Дивіться відео, як відбувалася підготовка:    

Новини по темі