Зірки Школи підтримали акцію Здійсни мрію

Школа
Зірки Школи підтримали акцію Здійсни мрію

Актори надихнули маленьких відвідувачів мріяти без меж.

Поділитися:

Команда одеського кафе Компот зібрала кошти на благодійність та провела арт-марафон #моядитячамрія. Отож 1 червня, в День захисту дітей, родини з дітьми бавилися у новозбудованій дитячій кімнаті-кафе, а також малювали свої мрії – уся вітрина на Дерибасівській перетворилася на стіну мрій.  

Суботнього дня кошти від продажу дитячого меню у кафе Компот, що в Одесі, передали проекту Здійсни мрію – у фонд Ти не один 1+1 Media. Команді вдалося вторгувати 57 тисяч гривень.

Підтримати акцію прийшли друзі проекту Здійсни мрію – актори серіалу Школа, які надихнули маленьких відвідувачів мріяти без меж. Разом з ними, а також з маленькими відвідувачами до арт-марафону #моядитячамрія долучився і ресторатор Савва Лібкін.

Акцію на своїй сторінці у соцмережах анонсували куратор проекту Здійсни мрію – ведуча ТСН Лідія Таран, ведучі 1+1 Руслан Сенічкін, Людмила Барбір та Єгор Гордєєв, а також актори серіалу Школа.

Інна Дворська, СЕО компанії «Ресторани Савви Лібкіна», каже:

«Цінності українців стають все більш європейськими. Діти і сім'я стають в центрі уваги і турботи. Проект «Здійсни мрію» і Уроки мрій для дітей — це про цінності і про наше майбутнє покоління. Про те, що потрібно не тільки вміти чути і слухати наших дітей, а й вчити їх мріяти більш глобально без обмежень. І допомагати, звичайно».

Найчастіше маленькі одесити мріяли про мир, домашніх тваринок, полетіти у космос та побачити пінгвінів.

Усі малюнки дитячих мрій та ще понад 100 000 інших стануть основою кольорового Променю мрій, який полетить до зірок у Всесвіт. Промінь підтримує Національний центр управління та випробувань космічних засобів Державного космічного агентства, і вони готують до передачі високоточний сигнал із зашифрованим посланням про мрії маленьких українців та їхніми малюнками.

Новини по темі