Леся Нікітюк намагалася «підкупити» Юрія Горбунова

#шоуюри: Як Нікітюк намагалася «підкупити» Горбунова

Дивіться #шоуюри сьогодні о 21:45.

Поділитися:

Вихідні на  продовжуються, адже щопонеділка у нових випусках гумористичного проекту #шоуюри Юрій Горбунов жартує про сімейне життя, закулісся телебачення, а також показує скетчі про щоденні клопоти українців. Сьогодні о 21:45 на глядачів чекає нова порція фірмового гумору від знаного ведучого.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щасливі разом: Горбунов і Осадча поділилися романтичними знімками

В одному з номерів Юрій Горбунов покаже гумористичний скетч про те, як Леся Нікітюк хотіла стати ведучою Танців з зірками, намагаючись підкупити Юру домашніми продуктами й «модним» одягом. «Куртка з хмельницького базару. Шкіряна. Такого на 1+1 ні в кого немає. Приміряй», — задобрюватиме Горбунова Леся. Роль Нікітюк виконає українська акторка Інна Приходько, а сама телеведуча в цей час дивитиметься пародію на себе разом із глядачами в залі.

Також на глядачів чекає скетч про туризм у Карпатах. «Як мені то все набридло. Вчора німці футбол дивились, а потім без попередження рівно о 22:00 всі пішли спати. А як французи виселялись, жоден рушник не зник. Скандинави на цілий день орендували басейн, то після них така чиста вода лишилась, що там форель завелась. Скукота!» — бідкатимуться власники готельно-відпочивально-оздоровчо-розважального комплексу «Смерічка». Від нудьги їх врятує актор фільму «Скажене весілля» Назар Задніпровський в образі московського туриста, який насмілився вирушити на відпочинок в українські Карпати.