Прем'єра Жіночого кварталу: Що дивитися на 1+1 цього тижня

Дізнайтеся, що показуватиме телеканал 1+1 найближчим часом.

Поділитися:

Нагадуємо вам, що дивитися на 1+1 цього тижня. Відпочивайте з нами - буде цікаво!

«Величне століття. Нова володарка», з понеділка по п'ятницю о 17:15

Хаджі-Ага прибуває в Стамбул з Єгипту, але обіцяних скарбів для виплати військовим при ньому немає. Ахмед Султан вирішує сам поїхати в яничарський корпус, щоб поговорити з командирами. Там він зустрічає відважного яничара – Ескендера. Він вирішує зійтися з ним в поєдинку, під час якого Ескендеру вдалося перемогти падишаха. За привселюдне приниження султана на Ескендера чекає покарання. Падишаху повідомляють, що лікаря в палаці немає, і ніхто не може його знайти. Як розвиватимуться події далі - дивіться у нових серіях серіалу. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Топ-6 історичних місць, де знімали серіал Величне століття. Нова володарка

«Школа. Недитячі ігри», з понеділка по четвер о 20:30

До школи навідується комісія. Дарина Петрівна хоче вразити її устаткуванням кабінету біології, але Лера випадково розбиває мікроскоп. Ната має подарувати квіти комісії, та Неля вирішує зіпсувати букети. Лола зла на Даню, бо він збрехав їй вчора і тусить з колишньою. Хлопець хоче виправитися. Не пропустіть нові серії з понеділка по четвер о 20:30 на 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТТАКОЖ: Онлайн-щоденник для підлітків за тиждень зібрав понад 1000 листів про дитячі проблеми

«Модель XL», у вівторок о 21:30

У вівторок суперниці або навчаться працювати в команді, або поїдуть додому. Хто відкине свої страхи заради спільного результату, а хто покине проект – дізнайтесь вже у вівторок о 21:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Містер світу» Богдан Юсипчук розповів, заради чого ризикував життям

«Король десертів», у середу о 21:30

Солодка конкуренція зростає! Головне протистояння всіх часів вирішиться у битві шедевральних тортів. Однак командна гра закінчується там, де корону може здобути лише один. Не пропустіть шоу Король десертів щосереди о 21:30 на 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як приготувати тірамісу без яєць

«Жіночий квартал», у суботу о 21:15

Це гумористичний проект виробництва студії Квартал 95 - Жіночий Квартал, учасницями якого стали 14 дівчат. Шоу сповнене яскравими танцювальними і вокальними номерами, гумористичними сценками та дотепними жартами, які допоможуть жінкам із легкістю подивитися на актуальні події у житті. На сцені Жіночого Кварталу жартуватимуть про кохання, заміжжя, побутові та сімейні теми, а також про зірок шоу-бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Дівич-вечір»: Як пройшла презентація Жіночого Кварталу (фото)

«Танці з зірками», у неділю о 21:00

Їх залишилося 8. У минулому ефірі кожна пара показала особливий номер за участю талановитих дітей. Для усіх стало несподіванкою те, що шоу Танці з зірками покинула пара Аніта та Максим. У новому випуску танцювального шоу на вас чекає ще більше пристрастей, інтриг та яскравих постановок на паркеті. Не пропустіть неймовірне шоу й голосуйте за своїх фаворітів у новому ефірі Танців з зірками вже у неділю о 21:00.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аніта Луценко розповіла, чим займатиметься після проекту

Новини по темі