Астрологічний прогноз на тиждень: як провести місячне затемнення та чому не варто їсти у його пік

Астролог Ігор Нехаєв у "Сніданок. Вихідний" розповів, кому пощастить у коханні, а на кого чекає успіх, міцне здоров'я та гроші.

Поділитися:

Ведичний астролог Ігор Нехаєв у студії «Сніданок. Вихідний» розповів, чого чекати найближчого тижня, а також про майбутнє місячне затемнення.

На нас чекає місячне затемнення. Воно відбудеться 19 листопада о 10:57 ранку у знаку Телець. Його можна побачити на берегах Південної Америки, Австралії, південно-східної Азії. Вважається, що затемнення – несприятливий фактор, воно затьмарює розум людини та її здатність адекватно сприймати дійсність. Вважається, що в цей момент людина припускається низки помилок, якихось необачних вчинків.

Чого в затемнення краще не робити

  • Потрібно контролювати свої емоції та почуття
  • Не приймати важливих рішень і не допускати необачних вчинків
  • Утриматися від поїздок та відряджень
  • Не бажано дивитися на затемнення

Як провести затемнення

  • Затемнення добре провести вдома на самоті
  • Бажано утриматися від їжі за три години до і після моменту затемнення
  • Телець - земний знак і відповідає за їжу. Вважається, що вона пронизана трохи іншою якістю і бажано від їжі відмовитися зовсім в цей момент
  • Добре відмовитися від негативних звичок та переглянути їх

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖЦерковний календар на листопад 2021: дати великих свят

Кому пощастить у коханні цього тижня

Овен

Овнам важливо звернути увагу, проявити любов та повагу до свого партнера. Може з’явитися інтерес до сфери релігії та сфери сімейної психології. Можуть покращитися стосунки з батьком, зі своїм духовним наставником чи вчителем.

Лев

Для Льва можлива зустріч спорідненої душі. Потрібно виявити турботу про матір та допомогти дітям, особливо у навчанні. Можливе придбання власної нерухомості, але головне - не в пік затемнення.

Водолій

Водолії можуть зустріти свою половинку на роботі. Придивіться, можуть бути цікаві знайомства та пошук нових цілей, нових смислів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМагнітні бурі на листопад 2021: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

На кого чекає успіх цього тижня

Телець

Цього тижня на Тельців може чекати успіху у веденні власних проектів. Можуть бути поїздки до далеких країн для розширення свого кругозору. Може стати до душі кулінарна справа та сфера харчування загалом.

Козеріг

На Козерогів чекає успішне створення нового образу або зміна стилю. Також, може бути успіх у медичній практиці та військовій справі. Будуть кардинальні зміни у житті дітей Козерогів.

Риби

У Риб можливий інтерес до комерційного туризму. Успіх буде у творчості та самостійній діяльності. Уваги вимагатиме здоров'я партнера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на листопад 2021: кому зорі віщують прибуток, а кому – романтичні пригоди

Кому варто берегти своє здоров'я цього тижня

Близнюки

Близнюкам варто звернути увагу на своє здоров'я та уникати ризикованих заходів. Може бути гармонія у відносинах із партнером.

Діва

Для Дів можливе загострення сезонних захворювань. Можуть бути хвороби горла як симптоматика невисловлених образ та смутку. Подивіться, що зараз відбувається у вашому житті. Також, це період творчості та усвідомлення своїх справжніх бажань.

Стрілець

Стрільцям необхідно звернути увагу на біль у м'язах та сухість шкіри. Тепла, промаслена їжа, спортивні навантаження допоможуть покращити своє самопочуття. З'явиться інтерес до медитацій та таємних наук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Осіння хандра: чим відрізняється від депресії та як з нею боротися? (розповідає психолог Анна Кушнерук)

Кому пощастить із грошима цього тижня

Рак

Для Раків буде успішна робота, пов'язана з передачею знань дітям та відкриття власного онлайн проекту та можливо – придбання свого власного житла.

Терези

У Терезів можуть бути матеріальні надходження від орендної нерухомості. З'явиться інтерес до ресторанної та готельної справи. Проявіть турботу до своїх батьків.

Скорпіон

На Вас чекає цікава робота та запуск проєкту із закордонними партнерами. З'явиться глибокий інтерес до езотеричних наук.

Дивіться поради психолога, як вести сімейний бюджет та не сваритися