Астрологічний прогноз на тиждень: кому пощастить в коханні, а кому варто подбати про своє здоров’я

Ведичний астролог Ігор Нехаєв дав свій прогноз на тиждень для всіх знаків зодіаку.

Поділитися:

Кому на цьому тижні пощастить у коханні, на кого чекає успіх та гроші, а кому варто звернути увагу на своє здоров'я? Астрологічний прогноз на тиждень для всіх знаків зодіаку дав ведичний астролог Ігор Нехаєв у "Сніданку. Вихідний". 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Східний гороскоп на 2022 рік: що чекає на кожен знак китайського календаря

Кому пощастить у коханні на цьому тижні?

Близнюки

Це вдалий період для романтичних стосунків, тиждень романтики та відчуття закоханості. Також Близнюків чекає успіх на роботі. Їм варто проявити любов, підтримку та вдячність своїй мамі.

Скорпіон

На Скорпіонів цього тижня чекає радісний настрій, можлива зустріч другої половинки. Скорпіонів будуть матеріально підтримувати родичі та друзі. Також на цьому тижні варто довіритися своїй інтуїції.

Козеріг

Можливе романтичн знайомство з іноземцем. Актуальним буде співробітництво з зарубіжними компаніями. Козерогам треба бути уважнішими до свого здоров'я та остерігатися травм. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на лютий 2022 для всіх знаків зодіаку: на кого чекає кохання, а на кого – розчарування

До кого прийде успіх на цьому тижні?

Овен

У Овнів передбачається суттєве покращення в кар'єрі, можлива нова посада. Це період фінансових перспектив, отримання гарного прибутку. 

Лев

На Левів чекає удача на роботі, є шанс посісти керівну посаду. Але при цьому остерігайтеся конккуренції. Львам варто проявляти терпіння і витривалість. Можливий успіх у юридичній практиці, інвестиціях та сфері страхування.

Риби

Можлива поява перспектив співробітництва з іноземними компаніями, нові знайомства, запуск проєкту у сфері онлайн-освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖМагнітні бурі на лютий 2022: календар безпечних та небезпечних для самопочуття днів

Якому знаку зодіаку треба звернути увагу на здоров'я цього тижня?

Тілець

Тільцям варто приділити більше часу своєму здоров'ю, бути уважними за кермом та на дорогах у якості пішоходів. Варто появити більше уваги до дітей, можливо, зайнятися благочинністю.

Терези

У Терезів підвищується ризик зниження імунітету та простудних захворювань. Варто приділити більше часу своїм батькам.

Водолій

Треба прислухатися до свого здоров'я, можливе накопичення втоми. Особливо уважними варто бути до роботи шлунково-кишкового тракту. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на лютий 2022: сприятливі та несприятливі дні для наведення краси

Кому поталанить із грошима цього тижня?

Рак

Можливе збільше доходів, але треба утриматися від кредитів, іпотек. Можливий успіх у експортній та імпортній діяльності.

Діва

Можливий неочікуваний фінансовий успіх, можливо, виграш. Успіх буде у сфері нерухомості та аналітики. Більше уваги слід приділити батьку чи духовному наставнику.

Стрілець

Можливе збільшення прибутку за рахунок власних зусиль, але треба остерігатися конкуренції. Успіх може принести діяльність, пов'язана з акторською майстерністю та заняттям фотографією.

Дивіться відео про те, як не піддатися паніці та тривожним настроям:

ФОТО: freepik.com