Дмитро Борисов стане автором та ведучим нової кулінарної рубрики у Сніданку. Вихідний

Дмитро Борисов став ведучим рубрики Сніданку Вихідний
Дмитро Борисов вперше запрошує телеглядачів до свого будинку

Прем'єра відбудеться уже в суботу, 14 травня

Поділитися:

У суботу, 14 травня, в ефірі ранкової програми Сніданок. Вихідний відбудеться прем’єра кулінарної рубрики, ведучим якої стане експерт програми На ножах та кулінарний профі Дмитро Борисов.

Відомий український ресторатор і шеф-кухар Дмитро Борисов вперше запрошує телеглядачів до свого будинку. Щосуботи в ефірі  програми Сніданок. Вихідний на власній професійній кухні Дмитро розкриватиме секрети приготування корисних, смачних, та доступних страв, якими можна порадувати всю родину.

Автор рубрики також допомагатиме глядачам правильно підбирати сезонні та локальні продукти, заощаджуючи при цьому свій час та кошти. Бюджет сімейної страви від Дмитра Борисова не перевищуватиме 250 гривень:

Я з радістю прийняв пропозицію стати ведучим кулінарної рубрики програми Сніданок. Вихідний, тому, що це чесна, відкрита і соціально орієнтована програма, в якій немає постановочних кухонь, придуманих історій і заїжджених рецептів. Я розкрию глядачам гастрономічні горизонти і покажу, як можна повноцінно харчуватися, зокрема й нестандартними, делікатесними продуктами з користю для здоров'я і без шкоди для гаманця.

Кулінарну рубрику програми Сніданок. Вихідний виробляє 1+1 Продакшен на замовлення телеканалу «1+1».

«Вихідні - це час для розслаблення, відпочинку в колі близьких, сімейних обідів і своїх особливих традицій. Дмитро - людина, яка цінує сім'ю і сімейні цінності, він прекрасний кухар і успішний бізнесмен. Йому точно є, чим поділитися з глядачем Сніданку! Впевнена, що рубрика буде цікавою і корисною для нашої аудиторії», - каже продюсер програми Сніданок. Вихідний Юлія Жмакіна.

Дивіться Сніданок. Вихідний на телеканалі 1+1.