​ Гороскоп на 6 серпня 2016 для всіх знаків зодіаку

​ Гороскоп на сьогодні, 6 серпня, для всіх знаків зодіаку
Manik Rathee, unsplash.com.

​ Гороскоп на сьогодні, 6 серпня 2016, розповість, що для вас підготувати зірки.

Поділитися:

Астрологи програми Сніданок з 1+1 підготували гороскоп на 6 серпня 2016. Читайте також гороскоп на серпень 2016Гороскоп на серпень 2016 для всіх знаків зодіаку, який відкриє таємниці місяця всім представникам зодіаку.

ОВЕН

 У вихідний день тобі доведеться брати участь у вирішенні незавершених питань. Намагайся не злитися, інакше тобі доведеться все переробляти. У другій половині дня відмовся від далеких поїздок. Знайди собі заспокійливе заняття. Тобі слід більше розслаблятися і абстрагуватися від побутових подразників.

ТЕЛЕЦЬ

 День сприятливий для спілкування з друзями та розважальних заходів. Намагайся економити кошти, відмовившись від дурного марнотратства. У другій половині дня ти матимеш неприємну розмову з родичами. Переживання минулого можуть увігнати в меланхолійний стан. На самотніх Тельців чекає приємне романтичне побачення.

БЛИЗНЮКИ

 У першій половині дня тобі варто проявити жорсткість у спілкуванні з родичами. Не дозволяй іншим людям використовувати тебе. Сьогодні у тебе з'явиться привід і супутні обставини, щоб припинити спілкування з неприємною особою. У другій половині дня тобі варто приділити увагу потребам коханої людини. Відвідування світських заходів допоможе тобі розвіятися.

РАК

Вранці ти отримаєш дуже важливу інформацію, яку необхідно приховати від оточуючих. Тобі слід переоцінити свої життєві цінності, щоб вийти з глухого кута. У другій половині дня на тебе чекає незвичайний подарунок від особи, якій ти допомагала. Купівля побутової техніки буде вельми вдалою. Увечері тобі варто прогулятися по парку, щоб відновити потенціал.

ЛЕВ

Сьогодні ти отримаєш кілька запрошень від друзів. Тобі варто врахувати настрій і бажання коханої людини. У другій половині дня можуть виникнути непередбачені витрати. Не варто брати кредит і здійснювати великі покупки. Увечері влаштуй романтичне побачення в неординарному місці, здивуй свою другу половинку.

ДІВА

Твій друг попросить про допомогу, доклади максимум зусиль, щоб вирішити ситуацію. Активний відпочинок на природі допоможе зняти втому і забути про проблеми. У другій половині дня на тебе чекає випадкова зустріч із другом дитинства. Пам'ятай, що з часом люди змінюються, а їхні недоліки прогресують. Від відвідування гучних місць тобі сьогодні варто відмовитися.

ТЕРЕЗИ

День буде ефективний для роботи на присадибній ділянці. Твої старання викличуть захоплення і схвалення з боку оточуючих. Тобі слід довести всі господарські роботи до кінця. У другій половині дня на тебе чекає приємна звістка від старого друга. Збери родичів за великим родинним столом, як у старі добрі часи.

СКОРПІОН

Сьогодні тобі варто приділити увагу своїй зовнішності. Зміна стилю та зачіски піднімуть твій настрій. Не будуй ніяких планів, обставини можуть змінити твій розпорядок. У другій половині дня пропозиція друзів про спільний відпочинок буде вдалою ідеєю. Тобі слід забути про все і відключити телефон, щоб повноцінно насолоджуватися життям.

СТРІЛЕЦЬ

Вранці може виникнути неприємна конфліктна ситуація з сусідами. Намагайся не заглиблюватися у з'ясування стосунків, інакше зіпсуєш собі настрій. У другій половині дня тобі варто зайнятися домашнім прибиранням і викинути всі зламані речі. Пам'ятай, що будинок - це твоє вогнище і захист. Намагайся не піддаватися почуттю ревнощів, інакше на тебе чекає розчарування і спустошення.

КОЗЕРІГ

Сьогодні ти сміливо можеш зайнятися дизайнерськими роботами. Твоє творче бачення допоможе перетворити звичайну квартиру в казковий палац. Твої старання відзначать близькі. У другій половині дня на тебе чекає важлива новина від старого друга. Приділи час бажанням свого партнера. Ти давно не здійснювала романтичних подвигів.

ВОДОЛІЙ

Сьогодні тобі слід зайнятися зміцненням свого здоров'я. Твій організм потребує очищення від шлаків. Початок дієти або занять спортом буде досить ефективним. У другій половині дня тобі слід стежити за своїми словами. Твоя критика може образити кохану людину і спровокувати затяжний конфлікт.

РИБИ

Сьогодні творчий сплеск і підйом сил штовхатиме тебе на подвиги. Забудь про існуючі проблеми і насолоджуйся життям. Відпочинок далеко від міської суєти допоможе зняти всю негативну енергетику. Тобі слід проявити обережність під час використання гострих предметів. Дрібна побутова травма може завдати серйозних клопотів.