Сніданок. Вихідний: Як правильно зберігати хліб
Сніданок. Вихідний
07:00
У вихідні

Пекар і ведуча Валентина Хамайко дала корисні поради
Як зберігати хліб, аби він за ніч не перетворився на сухарик?
Відповідь на це питання глядачам програми Сніданок. Вихідний дала професійний пекар Валентина Хамайко.
Отже, якщо хочете, аби і наступного дня придбана здоба була смачною, дотримуйтеся наступних порад.
- Пам'ятайте, що білий хліб черствіє набагато швидше, ніж житній.
- Тримайте хліб у спеціальному мішечку для хлібо-булочних виробів.
- Багети зберігайте у паперовому пакеті, покладеному в целофановий. Або у провощеному пергаменті. Це допоможе зберегти вологу і не дозволить швидко черствіти.
- Не тримайте хліб довше, ніж 5 днів. Оптимальний термін – 3 дні.
- Якщо хліб удома все-таки лишився, наріжте його спеціальними слайсами і подавайте на стіл. Або зробіть із нього сухарики, щоби потім годувати пташок у парку.
Новини по темі
Український делікатес м'ясні товченики: рецепт страви дев'ятнадцятого століття від Валентини Хамайко у "Сніданку. Вихідний"
Ведуча «Сніданок. Вихідний» Валентина Хамайко: «Якби у мене не було дітей, я була б з чоловіком на фронті»
Чи справді протилежності притягуються: пояснення психоаналітика у "Сніданку. Вихідний"
Запечена паста аль форне: покроковий рецепт від Валентини Хамайко у "Сніданку. Вихідний"