10 цитат Ніка Вуйчича, які надихають

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Рядки, що спонукають рухатися вперед.

Поділитися:

Сьогодні у Київському палаці дітей та юнацтва відбулася зустріч Ніка Вуйчича з українськими школярами, вчителями, психологами та ведучими Сніданку з 1+1 Єгором Гордєєвим та Нелею Шовкопляс. Як пройшов захід, темою якого став булінг у школах, дивіться у відео.

А завтра, 30 березня о 07:35, Нік Вуйчич завітає до ранкового ефіру Сніданку з 1+1, де поділиться своїм досвідом як діяти, щоб припинити шкільний терор та мати хороші стосунки з однокласниками. 

Поки ж ділимося сильними цитатами НІка, які можуть надихнути вас на нові звершення.

Якщо ніхто не відчиняє, стукайте одразу в кілька дверей.

Поводьте себе так, щоб власні вчинки вас надихали.

У світі багато проблем, які мене не торкнулися. Я впевнений, що моє життя в тисячу разів легше, ніж життя багатьох людей.

Спробуйте зазирнути в кінець свого життя, а потім почніть жити так, щоб, опинившись в цій точці, ні про що не шкодувати.

Уявіть ставлення до світу пультом дистанційного керування. Якщо програма, яку ви дивитеся, вам не подобається, ви просто хапаєте пульт і перемикаєте телевізор на іншу програму. Так само і зі ставленням до життя: коли ви незадоволені результатом, змініть підхід, незалежно від того, з якою проблемою ви зіштовхнулися.

Ще один день - ще одна можливість!

Точно знаю, що дива бувають, але трапляються вони лише з тими, хто не втрачає надії!

Негативні думки й емоції часом зашкалюють і позбавляють здатності тверезо мислити. Якщо не придушити їх, саморуйнування здасться єдиним виходом.

Якщо ви не можете дочекатися дива, станьте ним

Встановіть повний контроль над своїми емоціями. Це дозволить вам стати господарем свого життя і свідомо просуватися вперед крок за кроком, день за днем

Новини по темі