3 поради щодо вибору якісного ланч-боксу для дитини від Костянтина Грубича

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як правильно обрати ланч-бокс дитині в школу

Як придбати якісний ланч-бокс, у "Сніданку з 1+1" розповів ведучий Костянтин Грубич.

Поділитися:

Ланч-бокс — річ, яка останнім часом стала дуже популярною як серед школярів, так і серед дорослих. З наближенням навчального року питання вибору якісного контейнера набуває більшої актуальності. Костянтин Грубич у “Сніданку з 1+1” разом з педіатринею Ганною Гриценко та бренд-менеджеркою Оленою Зінченко сформували критерії, за якими ви можете придбати хороший ланч-бокс.

Дивіться «Сніданок з 1+1» щодня з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 правил правильного користування холодильником від Костянтина Грубича

“Люди визнають необхідність завжди мати здорову їжу з собою і пити достатньо води, тому, враховуючи, що цей тренд розвивається, попит на посуд, який можна взяти з собою, теж росте”, — коментує Олена Зінченко.


Як обрати якісний ланч-бокс: поради

  1. Форма ємності повинна бути зручною для дитини. Зважайте на статуру та місткість рюкзака школяра.
  2. Пластик обов’язково має бути сертифікованим харчовим. Найкращі матеріали — поліетилен та поліпропілен. Щоб визначити якість пластмаси, пошукайте на боксі позначку трикутника з цифрами 2 або 5 всередині. Цей символ гарантує безпеку контейнера.
  3. Для багаторазових пляшок варто звернути увагу на матеріал Tritan. Він є аналогічним склу за своїми якостями, проте набагато міцніший та краще підходить для використання дитиною.

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 7:00 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Сніданок в соцмережах:
Instagram
Facebook
Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі