500 бутербродів, 300 огірків та 100 сочників приготували Сенічкін та Хамайко для гостей фестивалю Family Day

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Марина Леончук та Руслан Сенічкін презентували новий сезон програми «Сніданок з 1+1» та книжку «Сніданки в саду».

Поділитися:

В суботу, 3 вересня, у київському парку «Перемога» на фестивалі Family Day від журналу «ЛИЗА» розташувався майданчик «Сніданок восени. Збираємо врожай разомЧому від Руслана Сенічкіна втекла його колега Людмила Барбір» з квітами, овочами та фруктами, традиційною осінньою консервацією та подарунками від «Брусвяни» - саджанцями лохини канадської.

На родинне свято завітав ведучий ранкової програми Сніданок з 1+1, народний кулінар та автор книжки «Сніданки в саду» Руслан Сенічкін. Ведучою заходу була неповторна Марина Леончук. Помічником Марини на сцені став її син Гордій.

Майданчик заповнили діти з батьками, сімейні пари та шанувальники ведучих. Завітала навіть гостя Тетяна з Дніпра, віддана шанувальниця «Сніданку». Дітлахи бавилися з цуценятами з притулку від Happy Paw, у спеціальному живому куточку. Маленькому цуценяті-дівчинці небайдужі люди вигадують ім’я та шукають родину на сторінці «Сніданку» у Faceboook.

Батьки в цей час легко розмістилися під затишним шатром на кольорових пуфах «Poparada». Маленькі відвідувачі розважалися та навчалися разом з аніматорами студії «ДумайРум».

Відкрили спілкування Марина та Руслан. Цього разу Руслан був вперше без своєї колеги Людмили Барбір: «Думаєте легко? Ні! Серце щемить… Ревную!» Розмовляли про програму «Сніданок з 1+1» та розповідали, що чекає на телеглядачів у новому сезоні.

Виснажившись після активної роботи в своєму саду, на превеликий жаль, на майданчик не змогла потрапити Наталія Підлісна. Та Руслан й Марина розповідали про свій досвід ведення городу та догляду за рослинами восени. Підхопив близьку для себе тему відомий гастро-експерт та фуд-стиліст, автор кулінарного блогу Happyfood Едуард Насиров.

Згодом компанію їм склала яскрава Валентина Хамайко, ведуча програми «Сніданок.Вихідний», автор рубрики «Солодка неділя», мама трьох дітей, спортсменка, яка завітала на свято відразу після ранкового ефіру. Дітлахи на святі встановили рекорд по швидкості поїдання смаколиків: сочники з творогом і родзинками, які принесла Валя, змели з таць за лічені хвилини. Зірковій команді «Сніданку» не залишилось ані крихти.

Хамайко вже працює над своєю першою книжкою «Солодка неділя». Радісною новиною стало те, що Руслан і Валентина разом приготують частування, рецепт якого ввійде до нової книжки.

На цьому смачні сюрпризи не закінчилися, адже Руслан підготував для всіх гостей хрумкі малосольні огірочки за рецептом з книжки «Сніданки в саду» та бутерброди з салом і перцем, кабачками, баклажанами, приготовленими на грилі.

Серед гостей була також українська мандрівниця, блогер, журналістка і фотограф Вероніка Потоцька.

Кульмінацією заходу стали експерименти біохіміка, експерта програми «Сніданок.Вихідний», Гліба Репича. Він показав дітям як створити синтетичних черв’ячків, безпечність рідкого азоту в побуті і навчив готувати димні коктейлі зі сухим льодом. Головний девіз Гліба – з хімією треба дружити!

Талановиті дітлахи вишикувались у живу чергу до Марини Леончук й захоплено чекали, коли зможуть розповісти найкращий вірш, заспівати найчарівнішу пісню і отримати омріяний подарунок: іграшку від «Barbie» для дівчаток чи машинку від «Hotweels» для хлопчаків. Найбільше вразив ведучу вірш маленької дівчинки про 1+1. Ніхто не пішов без подарунку!

Марині ставили багато запитань, автора одного з яких, (про найромантичніше місце, де  у неї було побачення) Сергія, вона нагородила нагодою потрапити за лаштунки ефіру «Сніданок.Вихідний».

Про дітей і їхні питання - найскладніші, завжди несподівані, з усією безпосередністю, ставлячи в незручне становище навіть досвідченого дорослого... До таких запитань підготуватися неможливо! Презентуючи новий сезон «Сніданку», я відповідала абсолютно відверто і ділилася з вами щирими емоціями. Діти - індикатори чесності. Спасибі всім за вашу любов! – поділилася враженнями Марина Леончук. 

Події на майданчику епізодично транслювалися на сторінці «Сніданку з 1+1» у мережі Facebook, де кожен охочий міг віртуально долучитися до заходу.

Створити затишок на майданчику «Сніданок восени» допомогла художник-декоратор Ольга Грузд із Celebration event decor studio.

Книжка «Сніданки в саду» пропонує різноманітні рецепти смачних осінніх сніданків, пікніків, домашніх трапез зі стравами з натуральних продуктів. Знайти та замовити книгу можна за посиланням.

Якщо ви не змогли потрапити на майданчик фестивалю, дивіться, як усе відбувалося, в сюжеті «Сніданок.Вихідний».

Новини по темі