Як налаштувати інтернет для роботи у разі відключень світла: пояснення у "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як підключити Wi-Fi без світла: інструкція
Freepik

У "Сніданку з 1+1" показали, як зробити, щоб інтернет працював без світла.

Поділитися:

З настанням холодів усе більше українців хвилюються через потенційні відключення світла. Чи будуть нові атаки, сказати напевне важко, проте вже можна підготуватися на всяк випадок. Як облаштувати роботу інтернету без світла, розбиралися у "Сніданку з 1+1"який виходить у будні з 06:30 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи повернуться графіки відключення світла взимку: пояснює виконавчий директор енергетичної компанії

Як налаштувати інтернет для роботи без світла

► Під'єднайте кабель з оптичного волокна до роутера. Це можна зробити за допомогою спеціального GPON-перетворювача. Середня вартість пристрою становить 600 грн. Щоб заживити роутер, використайте павербанк.

► У більшості багатоквартирних будинків використовують технологію Ethernet, за якою до квартир проводять мідний кабель, а не з оптичного волокна. У такому разі достатньо буде лише павербанка.

► Зауважте, що через торішній досвід провайдери працюють над забезпеченням резервного живлення системи. Це може спричинити збільшення вартості тарифу на інтернет, проте великої різниці в ціні очікувати не варто.

Роутер

Фото: Freepik.com

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 6:30 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

"Сніданок" в соцмережах:

Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі