Як обрати якісну рибну консерву: 5 порад від Костянтина Грубича
У "Сніданку з 1+1" Костянтин Грубич поділився порадами, як купити безпечні рибні консерви.
Рибні консерви — актуальний тренд! Улюблений смаколик знайомий усім українцям з дитинства. Костянтин Грубич у "Сніданку з 1+1”, що виходить у будні дні з 07:00 до 09:30 в ефірі телеканалу 1+1 Україна, телеканалу ТЕТ та на YouTube, розповів, як придбати якісну консервацію.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де можна купувати рибу після підриву Каховської ГЕС – радить Костянтин Грубич
Категорії консерв
► Класичні: скумбрія, шпорти, бички, кілька.
► Делікатеси: тунець, печінка тріски.
► Для вибагливих споживачів: кальмари, восьминоги, осетер.
Фото: Freepik.com
Як обрати якісну рибну консерву
1. Тара має бути ціла та без дефектів.
2. Зверніть увагу на позначення місця вилову та походження.
"Якщо на маркуванні зазначено місце вилову, походження риби можна сподіватись, що це буде якісний продукт", — зазначає фахівчиня з рибної продукції Олена Сидоренко.
3. Якісна консерва містить мінімальний склад: риба, спеції, олії.
4. Термін придатності не більше 2-4 років.
5. На імпортних продуктах повинне бути українське маркування.
Дивіться "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.
Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook
Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.