Челендж з підготовки до літа запускає Сніданок з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Челендж з підготовки до літа запускає Сніданок з 1+1
1plus1.ua

Екперти разом з глядачами руйнуватимуть наслідки Масляної.

Поділитися:

Після завершення зимових свят та тижня Масляної, про які зараз нагадують не лише теплі спогади, але і зайві сантиметри в обсягах, Сніданок з 1+1 вирішив розпочати підготовку до літа та закликає долучитися глядачів. Разом із постійними експертами проекту - лікарем-дієтологом Наталею Самойленко та зірковим фітнес-тренером Ксенією Литвиновою ранкове шоу запустило челендж #РуйнівникиМлинців, що має на меті допомогти українцям прийти в форму та почувати себе легко та бадьоро.

Починаючи із 18 березня протягом 10 тижнів на сторінці Сніданку з 1+1 в Instagram та Facebook Наталія Самойленко буде давати поради із правильного харчування та збалансованого раціону, а Ксенія Литвинова поділиться нескладними та ефективними комплексами вправ, які можна робити просто вдома. Ключовий етап челенджу припаде на Великодні та травневі свята, адже саме у цей період багато спокус і є вірогідність швидко набрати зайве. Експерти розкажуть, як провести святкові дні смачно та радісно, але без шкоди для здоров’я та фігури.

З-поміж усіх учасників журі Сніданку з 1+1, до якого увійшли Наталія Самойленко, Ксенія Литвинова, Людмила Барбір та Руслан Сенічкін, оберуть переможця, який найбільше вразить своїм результатом, та запросять його до студії Сніданку з 1+1 31 травня.

Аби взяти участь у челенджі, потрібно протягом цього тижня, до 17 березня, зважитися, зробити заміри свого тіла та викласти їх у соціальні мережі із хештегом #РуйнівникиМлинців. Детальна інструкція, як це зробити, вже є на сторінці Сніданку з 1+1 в Facebook.

Приєднуйтеся до челенжджу #РуйнівникиМлинців та готуйте своє тіло до літа разом зі Сніданком з 1+1!​

Слідкуйте за оновленнями челенжджу #РуйнівникиМлинців у соцмережах Сніданку з 1+1, де щодня з’являються нові корисні поради, та приєднуйтеся до групи однодумців у Facebook.

Новини по темі