Чи існують віщі сни: що сниться українцям під час війни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

В опитуванні від «Сніданку з 1+1» українці поділились, які віщі сни збувались у реальному житті.

Поділитися:

«Щоб почути свої справжні бажання - треба спати» - це слова відомого психоаналітика Зигмунда Фройда. Деякі наші сни можуть символізувати і відображати події у реальному житті, а деякі взагалі пророчити майбутні події. 

Команда «Сніданку з 1+1» опитала, хто з людей бачив віщі сни та як можна їх трактувати. Більшість людей стверджує; що таких снів не бачили. Проте деякі все ж таки мали такі сни. Одна із опитуваних, пані Ірина, каже, що бачила віщий сон. 

Ірині снилось, як їй повідомили, що вдома зачекалися гості з Криму. А прокинувшись, вона поїхала додому, де на дверях побачила записку, в якій йшлося, що гості з Криму в реальному житті заїжджали до неї, а самої Ірини вдома не було. Пані Мальвіна теж бачила пророчий сон, в якому всі її гості запізнились на 3 години на візит. А потім ця ситуація повторилась у реальності.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як зберегти здоров’я серця: поради від Валентини Хамайко

А студенту Андрію у ніч на 24 лютого наснились вибухи у місті, а прокинувшись він дійсно побачив вибухи за вікном у той день. Та хлопець стверджує, що не тільки погані сни можуть бути пророчими. Вірить, що квітучий український Маріуполь, котрий невдовзі побачив уві сні, скоро побачить і вживу. 

Астрологиня Анастасія Макарова пояснює, що віщі сни це відображення того, що ми відчуваємо, але не розуміємо: 

«Ми можемо сказати по астрології, що близько до нового місяця або повного місяця ми можемо бачити віщі сни».

Тож прислухайтесь до того, що каже вам ваша підсвідомість.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі