Чоловік зробив пропозицію в прямому ефірі Сніданку з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
У день закоханих чоловік зробив пропозицію в прямому ефірі Сніданку з 1+1
freepik.com

Чоловік нарешті почув довгоочікуване «Так!»

Поділитися:

Сьогодні, 14 лютого, у День всіх закоханих Сніданок з 1+1 вперше відкрив двері своєї студії для глядачів. Серед перших гостей найпопулярнішого ранкового шоу був чоловік на ім’я Павло, який наважився зробити пропозицію своїй коханій після декількох відмов. В прямому ефірі Сніданку з 1+1 чоловік нарешті почув довгоочікуване «Так!».

Павло познайомився із своєю обраницею Оленою в інтернеті 5 років тому. Після двох зустрічей, чоловік мав їхати працювати в інше місто, проте не зміг припинити думати про свою кохану, тому полишив роботу та переїхав до Олени. Три роки поспіль Павло робив своїй коханій пропозицію у Щедрий вечір, але кожного разу Олена за старою українською традицією виставляла йому гарбуза, який означає відмову. Через свою особисту історію в минулому, вона не могла наважитися на такий крок. Почувши про можливість потрапити на ефір Сніданку з 1+1, Павло вирішив, що це його останній шанс, та він має освідчитися коханій прямо під час прямого ефіру. Олена була настільки приголомшена та розчулена романтичним вчинком коханого, що цього разу не змогла йому відмовити. За освідченням спостерігала вся Україна, а у студії чоловіка підбадьорювали ведучі ранкового шоу Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв.

Дякую Сніданку з 1+1 за те, що допомогли мені нарешті здійснити свою найзаповітнішу мрію» - на емоціях сказав щасливий чоловік після того, як почув довгоочікуване «Так».

Відтепер щочетверга Сніданок з 1+1 буде проходити в форматі ток-шоу. Так, глядачі зможуть взяти участь у прямих ефірах ранкового шоу, під час яких особисто познайомитися з ведучими, розповісти свої історії, задати питання гостям та експертам програми, а також зробити сюрприз своїм рідним. Щоб стати одним з 20 щасливчиків і потрапити в студію ранкового шоу, потрібно заповнити анкету на сайті каналу 1+1. Гостьовий редактор програми ознайомиться з кожної заявкою і зв'яжеться з учасниками, щоб підтвердити можливість участі в прямому ефірі.

Слідкуйте за новинками в ефірі Сніданку з 1+1 в будні з 6:30 та у вихідні з 8:00 ранку.

Нагадаємо, Сніданок з 1+1 вже не перший рік поспіль є найпопулярнішим ранковим шоу на українському телебаченні і впевнене лідирує в слоті свого виходу, випереджаючи своїх конкурентів за часткою аудиторії. У 2018 року програма підтвердила свою першість і показала рекордні результати телеперегляду. Так, за результатами 2018 року середня частка «Сніданку з 1+1» за цільовою аудиторією 18-54 (Україна) склала 13.5% - це найвищий показник програми за останні 10 років. А по аудиторії 18-54 (50К +) частка склала 13.2% - такий показник є рекордним для частки програми з 2006 року.

Новини по темі