“Долати бар’єри”: як центр протезування Superhumans Center провів екскурсію для дітей

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий Єгор Гордєєв разом з ветераном Сашком Тереном доєдналися до екскурсії для дітей у центрі протезування.

Поділитися:

В ефірі Сніданок з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, стартувала спеціальна рубрика “Долати барʼєри”, ведучими якої стали Єгор Гордєєв та Олександр Терен — доброволець батальйону "Карпатська Січ", який у травні 2022 року під час боїв на Харківщині отримав важке поранення, втративши обидві ноги. У новому епізоді ми побачили, як центр протезування Superhumans Center провів екскурсію для дітей.

Проєкт “Долати бар’єри” був створений “Сніданком з 1+1” у партнерстві з ГО “Безбар’єрність” та компанією Mastercard. У ньому говорять “про” і “з” людьми з інвалідністю, щоб бачити, чути й розуміти людей з інвалідністю краще. Цього разу ведучий Єгор Гордєєв разом з ветераном Сашком Тереном поїхали за його протезами до Львова, а також доєдналися до екскурсії для дітей у центрі протезування Superhumans Center.

Такі екскурсії потрібні не лише для того, щоб діти побачили, як створюють протези, а й навчилися правильно спілкуватися або реагувати на людей з ампутованими кінцівками.

Всього заплановано 5 епізодів проєкту “Долати бар’єри”, під час яких Єгор та Олександр розкриватимуть теми подолання психологічних барʼєрів, як створювати безбар'єрний простір навколо і чому це важливо, а також про транспорт без барʼєрів. 

Переглянути випуски рубрики можна на YouTube-каналі “Сніданку з 1+1”, а всі наступні — о 8:15 22, 26 та 29 грудня на телеканалі “1+1 Україна” та платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

1+1 media і  Mastercard є учасниками спільноти «Бізнес без бар’єрів», об'єднаної навколо ініціативи першої леді Олени Зеленської «Без бар’єрів».

Новини по темі